sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

You're almost gone and I'm okay

Meikäläinen on vietellyt varsin vauhdikasta viikonloppua kavereidensa kera – kotikulmillani kun järjestettiin eräs Summerfestin nimeä kantanut festivaali, johon meitsinkin oli tietty kunnon kokkolalaisena otettava osaa, vaikkeivät siellä esiintyneet artistit ehkä aivan omiin suosikkeihini kuuluneetkaan. Moni lukijakseni tunnustautunut heppu kävi myös moikkailemassa, terkkuja teille! 

Ikäväkseni olen myös joutunut huomaamaan ylppärijuhlissani lihavoituneen lompakkoni alkaneen kaventua uhkaavasti, lieneeköhän jokapäiväisillä jäätelöhetkillä ja pelikoneiden rämpyttelyillä osuutta asiaan..

Mutta, mitä mahtaa sinne ruudun toiselle puolelle kuulua? :)
Untitled Follow me on FacebookBloglovin'Instagram

12 kommenttia:

 1. Mihin kouluun olet menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tulevana lukukautena vielä mihinkään (pidän välivuoden), mutta keväällä olisi tarkoitus hakea Espooseen, Ouluun ja Tampereelle arkkitehtuuria opiskelemaan : )

   Poista
 2. tosi hyvää kuuluu tänne myös :3 spottasin sut suntin varrella, näytit hyvältä. mutta koska olenhan se mysteerityty täälläkin niin en voinut paljastaa itseäni ja tulla moikkaamaan .. ja tuo on henkeäsalpaavan upea kuva joka sopii tämänhetkisiin fiiliksiini ehkä täydellisesti. kiitos :-) -serandomlikka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .......laitan kuule kohta jonkun salapoliisin selvittämään tätä juttua, häiritsevää XD.. Noei, mutta kovasti kiitoksia taas kerran! : )

   Poista
 3. wuihihii! Kesä sujahtelee ohi kovaa vauhtia ja koulun alku kammostuttaa jo kovin D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, onneksi meitsin ei tarvitse murehtia moisesta tänä vuonna.. XD

   Poista
 4. mulla on ihan sama noitten ylppärirahojen suhteen.. :D

  VastaaPoista