maanantai 26. toukokuuta 2014

And time will never wipe you out

Viime päivinä olen viilettänyt milloin missäkin – viikon aikana on tullut huristeltua useaan otteeseen niin rantahiekoille kuin Suntillekin, unohtamatta tietenkään Kalajoen upeita, viime maanantaisia maisemia. Olen myös pomppinut ylös sängystä säädyttömän varhain, ottaakseni kaiken ilon irti noista paahtavista päivistä. Eilenkin heräsin horroksestani aikaistakin aikaisemmin, tarkoituksenani työntää teetä karvaiseen kuonooni. 

..joskus mietin, mitäköhän mahtaisi vaikkapa varttuneempi kansa tuumailla, mikäli löytäisi itsensä katselemasta kuviani. Mutta mitäpä te tuumailette?
Tea time Just a shadow of his former self
Follow me on FacebookBloglovin'Instagram

26 kommenttia:

 1. mielettömän hienoja kuvia taas! :)

  VastaaPoista
 2. Haha superhieno!! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvält näyttää taaski ;)

  VastaaPoista
 4. axu hei onko sul tumblrii ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus aiemmin, mutten jostain syystä oikein saanut sen ideasta kiinni.. :D

   Poista
 5. En voi muuta kuin ihailla, oot ihan super taitava!

  VastaaPoista
 6. hei homo vittu oot nössö :D:D:D:D:D:D:D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D: ai ihanko tosiaan?

   Poista
 7. Jäätävän upeita ;_; Sitä välistä tajuaa, että kun lukee sun postauksen ni jää vaan tuijottamaan noita kuvia ja ehkä jopa puolentoista tunnin tuijottelun jälkeen on edelleen yhtä innoissaan uusista kuvista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, hienoa kuulla! Ehkä sitten ilahdutkin siitä, että säntään tuota pikaa kuvailemaan lisää uutta matskua blogin puolelle! Kiitos paljon : )

   Poista
 8. Mitä arvosanoja tuli kirjotuksista :3 ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian huonoja :'( Äikkä jäi 5 pisteen päähän L:stä, ja pitkä ruotsi taas kahden vaivaisen pisteen päähän M:stä. Vähän suretti. Mutta koko suora oli EMCCC.

   Poista
 9. vau, rakastan sun kuvia. oot niin luova ja lahjakas siinä mitä teet, keksit aina jotain uutta ja tulos on aina upeeta, viimeisteltyä ja toimivaa. ois mahtavaa päästä joskus sun kuvaamaks! älä kuuntele ihmisiä joilla on tarve lytätä muut oman itsetuntonsa ja egonsa pönkittämiseks, äläkä koskaan muuta sun mahtavaa tyyliä kulkea omia polkujas. sillä sun taide on sun taidetta vaan jos se tulee sun sydämestä, ja jos rupee miettimään mitä muut ajattelee ja toteuttamaan niiden toiveita, niin sit se ei oo enää sun taidetta vaan muiden miellyttämistä .. :) olet mahtava ihminen muista se ;_; :3 - semirandom kokkolalainen tyty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, tälläiset ovat juuri niitä kommentteja, joiden takia muiden ilkeilyt voi sivuuttaa muitta mutkitta. Juuri nyt en oikein edes tiedä mitä sanoisin, suuren kiitoksen lisäksi. Oon todella iloinen, että joku ajattelee musta noin, varsinkin kun en itse siihen aina kykene! : ) Jaja, oon viime aikoina (lue: viime vuosina) napsinut vain lähinnä omakuvia, joten jonkun muun kuvaaminen kesän aikana voisi olla kieltämättä mukavaa :)

   Kiitos kovasti!! : )

   Poista
  2. :) kiitos sulle että saan lukee näinkin mahtavan ihmisen blogia!

   Poista
  3. Kiitos itsellesi vain kun luet! :)

   Poista