sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Esittelyssä kotikolo

Bloggailuni alkuhetkistä saakka mun on toivottu esittelevän armaan kotikoloni salat. Valitettavasti pimeät voimat ovat asuttaneet tätä synkkää luolaa jo ammoisista ajoista lähtien, enkä täten ole voinut toteuttaa toivetta. Valon voitto on kuitenkin vihdoin ajanut tuon pahuuden pois..... joten, aloittakaamme!

Maantieteellisesti katsoen kotiluolani sijaitsee jossakin Keski-Maan ja Puolen hehtaarin metsän välimaastossa, mutta sanottakoon sen suurpiirteiseksi sijainniksi Kokkola..
kotiluola1
Tällainen näkymä avautuu huoneeseeni sinne astuttaessa. Tosin, ennen remonttia kyseinen tupa oli tyystin toisenmuotoinen ja -näköinen: seiniä koristivat kiljuvankeltaiset tapetit oudoksuttavine yksityiskohtineen, lattia oli kauttaaltaan narahtelevaa puuta, ja oviaukko oli nykyisen vaatekaappini kohdalla.
kotiluola6 kotiluola22
Yksinkertaisuus on mielestäni kaunista – ja siksipä huoneeni värimaailma ei ole erityisen laaja, eikä erilaisten härpäkkeiden määräkään päätä huimaava ole. Vaatetelineen sinne kuitenkin halusin, ja ehdinkin etsiä puista sellaista jo tuskastumiseen asti, kunnes tämä sattui osumaan silmiini selaillessani erinäisten nettikauppojen tarjontaa! Ohikiitävästä materialistisesta onnesta soikeana päätin ripustaa siihen kaikki sisä-ulkotakkini. Ensimmäisenä koreilevaa liiviä lukuunottamatta – tai ehkäpä juuri sen vuoksi – ne sopivat mielestäni vallan mainiosti huoneeni muuhun mustavalkoisuuteen.
kotiluola7 Ylläoleva asetelma saattaa näyttää jokseenkin hassulta jonkun silmään – kaksi näyttöä aivan vierekkäin –, mutta sille löytyy varsin looginen syy: katson suhteellisen usein elokuvia tietokoneeltani sängystä käsin, eikä koneeni pienehkö monitori oikein sovellu kyseiseen tarkoitukseen, joten siirrän sen pois edestä, liitän HDMI-kaapelin televisioon, ja nautin leffastani suuremmalla näytöllä – kyse on siis silkasta käytännöllisyydestä.

Mutta, millaisia aatoksia teillä mahtoi herätä kuvia katsellessanne, taikka lörpötyksiäni lukiessanne?

32 kommenttia:

 1. Opiskelen ite sisustusalaa ja kerrassaan rakastuin sun huoneeseen! Ihan ku jostain unelmien sisustuslehdestä!:D eikä tuo kaks näyttöä päällekkäin ees näytä pahalta!:) Huone on näin jälkeenpäin aateltuna tosi sun tyylinen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, meinasinkin rustailla postauksen loppuun samaa, että tuntuu ainakin paljon mun tyylisemmältä kuin lapsuudenkotini nalletapetein koristeltu huone.. :-D Mutta hauskaa että miellyttää! :)

   Poista
 2. Ihana huone!!!! Just tollanen selkee ja TYHJÄ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! : ) Hah, mun huoneen tyhjyyttä on aikaisemminkin kommentoitu, joskin nyt ensi kertaa positiivisessa mielessä! :-D

   Poista
 3. Oih, näyttää tosi kivalta! Mullekkin kelpais tuollanen "yksinkertaisesti" sisustettu kolonen. Tai oho, nyt kun katsoo tätä mun kämppää niin aika yksinkertainenhan se on :D Jes! Tykkään tuosta vaaleast värimaailmasta, itselläni huonekalut on todella tummaa puuta.

  Mut juu! Kivalta näyttää ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ensin tehdä huoneesta kokonaan kaksivärisen – vain mustaa ja valkoista –, mutta harmaan eri sävyt olivat näin jälkikäteen ajateltuna paljon tasapainoisempi ratkaisu – huoneesta tuli sopivan vaalea, sopivan tumma, ja kuitenkin sopivan yksinkertainen : ) Anyways, kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Tosi tyylikäs huone! Itelleni kyllä pisti silmään just noi kaks päällekkäistä näyttöä mutta hyvä selitys sulla niille löyty :D
  Ja toi "Keski-Maan ja Puolen hehtaarin metsän välimaastossa"! Sun kirjotustyyli on aivan mahtava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, täytyyhän mukavuus ajoittain sijoittaa ulkonäön edelle, vaikkei se ihan mun tapaistani olisikaan.. : D Mutta hurjasti kiitoksia! : )

   Poista
 5. oi vitsi kuinka ihana *__* Tykkään kans yksinkertaisuudesta, ja nyt oon saanut taas sen joka keväisen sisustusvimman. Tahtoisin myös vaaterekin, mutta valitettavasti kaikki ei mahdu jos leveän sängyn ostan... nyyh. Mutta todellakin tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mikäli jommasta kummasta täytyy tinkiä, itse jättäisin vaaterekin hankkimatta, sillä väsyneenä muhkeaan sänkyyn hyppäämistä parempaa asiaa on hankala keksiä.. : ) Muttamutta, kovasti kiitoksia! (=

   Poista
 6. näyttää rikkaalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kun on noin hienoa :D

   Poista
  2. Nooh, se lienee vain todellisuuden yllä leijuva savuverho : D

   Poista
 7. Mikä sun lukion kurssien keskiarvo oli nyt? Eiks se ollu niin että yliopistoon haettaessa ne ei kauheesti merkannnut? Ja kuinka monta kurssia sulla jäi abivuodelle ja oliko se susta opiskelun kannalta rankka vuosi? + Vielä jos jaksat vastata niin millon suurin piirtein aloit vakavissaan lukeen kevään kirjotuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo oikeastaan vielä laskenut sitä, koska joitakin numeroita on vielä tulossa ja joitakin muuttamatta suoritusmerkinnöiksi. Ja eivät nuo kuulemma paljon merkkaa, mutta jos itseltä sattuu löytymään hyvä todistus, niin saattaa päästä suoraan todistusvalinnalla opiskelemaan. Jaja, suositusten mukaisesti mulla taisi jäädä viitisentoista kurssia abivuodelle, tosin 3-4 niistä suoritin itsenäisesti, elikkäs koulupäivät oli suhteellisen lyhyitä. En kokenut tätä vuotta oikeastaan kovin raskaaksi, varmaan lähinnä sen vuoksi että opiskeltavaa oli näennäisesti vähemmän koska hyppytunnit jne.. : D Kovin tulee sekava teksti, mutta vielä viimeiseen kysymykseen vastatakseni sanoisin, että siinä joululoman alussa aloin niihin lueskelemaan : )

   Poista
 8. ensin ajattelin että ompas kovin yksinkertainen huone näin kovin värikkään vaikutteisella pojalla, mutta kotokolosi on oikeasti todella tyylikäs ja ihan just sua! kovin kivan näköinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, oonhan mä itsekin niin hillityn elegantti.... XD Mutta kiitoskiitos! : )

   Poista
 9. Tosi kivannäköinen koti! Miehen kädenjälki (meinasin ensin kirjoittaa jalanjälki :D) näkyy selvästi, mutta tässä tapauksessa positiivisessa mielessä! :D

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon taas melkoisen myöhään vastailemassa, mutta kiitos kovasti joka tapauksessa! : )

   Poista
 10. Laitan myyntiin sun vanha iPhone jonnekki! :)

  VastaaPoista
 11. Great Post. You are having really Lovely Blog. Keep visiting my blog. I will too. Dear
  wanna follow eachother?
  My blog new post up, click it & comment

  VastaaPoista
 12. kivoja kuvia sulla käy tsekkaa munki blogi :) http://joannaheyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. taidat olla kunnon homo

  VastaaPoista
 14. place where the anal fisting happens

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varo etten tuikkaa suakin persvakoon....

   Poista