tiistai 18. maaliskuuta 2014

TÄÄLLÄ TAAS

Arvon naiset ja herrat, hattivatit ja toljanterit; pitkästä aikaa, todellakin! Lieneekö täällä enää ketään lukemassa?

Kirjoitusstressailun ynnä muun kiireen lomassa päätin jättää blogini "hetkeksi" aikaa taukopenkille, sillä koin, että mikäli pänttäilisin neljään ylioppilaskokeeseen samalla blogiin raapustellessani, olisi jokseenkin mahdotonta panostaa kumpaankaan täysillä – mikä sitten johtaisi kehnompien arvosanojen lisäksi myös lörpötysten laadun laskuun täällä blogin puolella. Pyydän siis anteeksi jätettyäni teidät odottelemaan näinkin pitkäksi aikaa, mutta nyt oon täällä taas, toivottavasti tervetulleen hepun roolissa! : )

Hassua, etten oikeastaan hahmota, mitä ihmettä oon viimeiset pari kuukautta puuhaillut - kaiketi siitä syystä, että pänttäysnäytelmäni (lue: koko viimeaikaisen elämäni) kohtaukset ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta sijoittuneet omaan huoneeseeni kirjoituspöydän ympärille, eikä päivän ohjelmakaan (lukemista, lukemista, lukemista) ole ehkä vaihtelevuudellaan hurmannut. Selkokielisesti ilmaistuna tämä poitsu on siis mökkihöperöitynyt huoneessaan koulukirjojensa kera muutaman kuunkierron ajan.

Kirjoitukset sekä koko kolmivuotinen pyllynpuudutus alkavat kuitenkin olla nyt lakitusta vaille purkissa, ja elämä kotikolon ulkopuolella voinee jälleen alkaa. Ajattelin aloittaa sen korvauksella pitkähköstä poissaolostani, ja päädyinkin muovailemaan kokoon seitsemän postauksen ainekset ennakkoon! Joten, uusia raapustuksia voinette odottaa... sanotaanko parin päivän välein? 

Entäpäs, mitä siellä ruudun toisella puolella ollaan mahdettu tällä välin puuhastella? :)
farkkutaguli1 faaaarkku farkkutagekaks2 farkkutage55
Kasvata kanssani kaalia FacebookissaBloglovin'issaInstagramissa

26 kommenttia:

 1. Mahtavaa että oot täällä taas :))

  VastaaPoista
 2. jeeeee hyvä juttu!!!

  VastaaPoista
 3. Itekkin kirjotin nyt loput! miten meni :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen hyvinhän nuo menivät, mutta sietivät kyllä mennäkin sen lukemisen määrän jälkeen XD Oon saanut alustavat pisteet vasta äikästä, ja niiden perusteella jäin 5 pisteen päähän L:stä, ellei YTL nyt satu ystävällisesti pistemäärääni korottamaan, mutta epäilen... :D

   Poista
 4. Tiiätkö, ensimmäinen kommentti kaverille oli ku näin sun postanneen "SE IHANA POIKA ON TAAS KIRJOTELLU!" Tästä voinetkin päätellä mitä mieltä täällä päässä ollaan sun "paluusta":3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hurjan mukavaa kuulla! : ) Ajattelin, että josko kaikki ovat jo kyllästyneet tähän mun on-off -suhteeseen Bloggerin kanssa :D

   Poista
 5. Täällä ainakin ilmottautuu yks lukija =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täällä ilmoittautuu sen myötä yksi iloinen kirjoittaja : )

   Poista
 6. Kun huomasin sun VIHDOIN kirjottaneen uuden postauksen loikin töissä riemusta kiljuen. taino en ihan mutta lähellä. :DD Sun paluu tänne blogin pariin piristää oikeesti ja paljon! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tosi huippua kuulla! : ) Aloin itsekin kaipailla tänne takaisin jo pitkän aikaa sitten, mutta lupasin itselleni, että laitan aivan kaiken toissijaiseksi, kunnes kirjoitukset ovat ohi.. :D

   Poista
 7. Jeijj tätä päivää on odotettu! Voitontanssin aika siis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shambalambaaaaa! : ) Itse vetelen sadetanssia, jotta nuo lumet pääsisivät jo pian liukenemaan pois... :D

   Poista
 8. Sun paluuta on odotettukin :) Tälläkin puolella ruutua on luettu ylppäreihin ja vielä perjantaina viimenen rutistus. Ootko jatko-opintoihin jo hakenut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! Onnea siihen, kohta voit säkin huokaista helpotuksesta ! : ) Jaja, mulla on suunnitelmissa hakea opiskelemaan arkkitehtuuria Aaltoon, mutta tiedostan sen ikävän tosiasian, ettei näillä taidoilla ole sinne vielä asiaa – joten pidän välivuoden harjoitellen, ja suoritan siinä sivussa myös velvollisuuteni Suomen kansalle.. : D

   Poista
 9. OH GOSH.
  Onnee ja kaikkee sulle kun olet päässyt tästä kirjoitushelvetistä vihdoin irti!
  Minulla vielä jäljellä perjantain koettelumus ja vielä syksy ja uusi kevät. ..Alan katumaan vähitellen sitä neljän vuoden suunnitelmaa. Itku meinaa tosiaan tulla tässä lukuahdistuksessa..

  Ihana kuulla sinustakin taas jotain! :3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kovasti Ellu! : ) Kumma juttu, ettei mua juurikaan stressannut tuo päivittäinen lukeminen – päinvastoin, luku-urakan aloittaessani puhkuin suorastaan intoa arvosanat kiiluen silmissä. Saatoin lukea kymmenenkin tuntia päivässä, ja se lieneekin osasyy siihen, miksi tunnen oloni nyt niin kovin syrjäytyneeksi... :D Mutta onnea sullekin koettelemukseen!

   Ja samat sanat! Vähän on ikävä meidän juttelutuokioita : )

   Poista
  2. .. Voikun minäkin nyt yhtäkkiä vielä huomiseksi saisin sen hullunkiillon silmiin. :D ! Sä oot ollut uskomattoman ahkerana, en tajuu kui ihmiset pystyy tollaseen lukuputkeen.. ite enintään se 3h kerrallaan ja sitten jo melkein räjähtää pää. :D

   Hih. Meidän pitää pitää juttutuokiota tästä ihmeellisestä maailmasta kunhan mä oon selvinnyt tästä stressistä ja vetänyt unohdusliemet päälle. c:

   Poista
  3. Hahah, itse asiassa mä en itsekään oikein tajua miten siihen kykenin, ehkä juuri olemalla ajattelematta kykenemättömyyttäni.. XD Oon oikeastaan ollut lukioni lusmuimpia hyypiöitä lähes koko ajan, ja nyt kun aloin panostaa, niin sain yhtäkkiä esim. kouluni parhaat alustavat pisteet tekstitaidon kokeesta, mutta jäin 5 pisteen päähän äikän ällästä, kuten ylempänä mainitsinkin. Arvaa vaan, ketuttaako XD.. Joku E.

   Mutta jeaah, älähän huku liemiisi : )

   Poista
  4. Mulla on tavotteena ällä äikästä!
   Ja se sieltä jumalauta vaikka pakolla tuleepi.
   Ja eihän sitä tiedä, jos ne ytlssä sullaki nostasi vielä hiukan esseen pisteitä. ;) Koska yleensähän ne opettajat vähän alakanttiin arvioi ku ei uskalla antaa ihan nii hyvii ku vois heti ettei sit opiskelijat pety. :3

   Poista
  5. Hah, mulla taas ei ollut mitään selkeää tavoitetta, vaan se perus "teen parhaani". Ajattelin jopa, että tekstitaito meni kehnosti, mutta päädyinkin voittamaan kaikki jokaisesta kurssista kymppejä takovat heppulitkin....huhhuh.. :D
   Muttamutta, toivotaan näin, sillä kyllähän päättäreissä olisi mukavaa kukkien lisäksi saada vähän älliäkin – vaikkapa sitten vain sen yhden kappaleen verran ;)

   Poista
 10. Heii, kiva kun palasit! :) Toivottavasti kirjotukset meni hyvin, ite tässä koeviikon kokeisiin lukemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on mukavaisaa kirjoitella taas! : ) Ja menihän ne melkoisen hyvin, äikästä näillä näkymin tulossa vähintään E ja mahdollisesti jopa L, muista ei vielä tietoa!

   Poista
 11. Eksyin ihan vahingossa blogiis, ja hyvä että eksyinkin! Sulla on älyttömän ihana blogi ja helposti luettava, ja kaikki kuvat! AAAH täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, huippua jos tykkäilet! : )

   Poista