lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pretty girls make graves

Laiskanpulskeaa lauantaita kaikki!

Viime päivien auringonpaiste on ollut suuri piriste pitkän – joskaan ei niin kylmän – talven jälkeen. Pimenevään sisimpääni on päässyt jälleen rahtusen verran valoa, ja juuri sitä nyt tarvitsinkin. Se on saanut meikäläisen myös hipsimään yhä useammin ulos kamera kourassa, ulkona kun alkaa jo pärjätä vähemmälläkin vaatetuksella! Oheisia otoksia napsiessani saatoin silti hiukan hytistä katseilta salassa.. :D

Olen tässä tuumaillut kirjoittavani eräästä henkilökohtaisesta asiasta jos toisestakin, mutten oikein osaa aavistaa, millaisen vastaanoton sellainen saisi osakseen – joten utelenpa sitä teiltä: pidättekö enemmän normaalia arkea sivuavista postauksista vaiko hieman henkilökohtaisemmista ja syvällisemmistä sellaisista?
tekonahka-albert1 tekonahka-albert2 tekonahka-albert3
Follow me on FacebookBloglovin'Instagram

30 kommenttia:

 1. Eikö tämä blogi kerro sinusta? Tai ylipäätänsä sun menoista sekä ajatuksista? Joten mun mielestä sun pitäisi kirjoittaa sitä kumpi tuntuu paremmalta. :)

  -Laama12

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitä ilmeisimmin sen tulisi kertoa, mutta yhä useammin mietin, mutta yhä useammin rustaan lähinnä sellaista, mistä arvelen lukijoiden pitävän – mikä ei oikeastaan ole hyvä homma. Hmm.

   -Akali, MID

   Poista
 2. Musta ainakin ois kiva lukea myös syvällisempiä ja henkilökohtaisempia juttuja arkipostausten lomassa. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metkaa kuultavaa, ehkäpä mä sitten rustailenkin sellaista! : )

   Poista
 3. Olis tosi kiva jos kirjoittaisit jotain syvällisempiäkin juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa nokka kohti syvyyksiä : )

   Poista
 4. tosi kiva kun oot taas postaillut! Sun blogi on yksi suosikeistani :) Mä kyllä jaksaisin lukea syvällisempiäkin postauksia silloin tällöin, joten jos kirjoitettavaa löytyy niin siitäpä vaan kirjota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuultavaa, tälläinen piristää aina päivää! : ) Selväpyy!

   Poista
 5. Henkilökohtaista vaan tulemaan :3 Upeita kuvii taas vaihteeks!

  VastaaPoista
 6. Ihanat vaatteet! Musta ne henkilökohtasemmat/syvällisemmät postaukset ois kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, itsekin tykkäilen! Huippua kun voi taas huoletta käyttää tuuletusaukollisiakin housuja, ilman pelkoa paleltumisesta : )

   Poista
 7. mä en osaa päättää että kummista pitdän enemmän koska mun mielestä arkisia ja syvällisempiä postauksia ''kuuluu'' olla jokaisessa blogissa. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, onhan se noinkin – lähinnä mietiskelinkin sitä, kumpi kuuluu postausten vähemmistöön ja kumpi enemmistöön : D

   Poista
  2. no ehkäpä enemmistöön kuuluu ne arkiset postaukset joita ainakin sulta on tosi kiva lukea c:

   Poista
 8. Selailin vähän blogiasi ja pohdin - löydytkö DeviantARTista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse asiassa jo kauan aikaa sitten aikonut rekisteröityä, mutta sitten unohtanut koko jutun – nyt ajattelin kuitenkin testata, ja luonkin tässä jo käyttäjää nimeltä AxelEloniemi : )

   Poista
  2. Jeah, koska kuitenkin sen verran mielenkiintosia kuvia, että voisin laittaa watchille. Sitä odottelemassa, että sinne päädyt. :)

   Poista
 9. Kannatan vähän henkilökohtaisempia postauksia. Ne antaa niin paljon enemmän kirjoittajasta kuitenkin kuin pelkät "arkipostaukset". Itse en oo vaan niin rohkea että uskaltaisin kirjottaa jostain henkilökohtaisesta tuntemattomille..

  Tosi upea tää sun blogi. Kiva nähä välillä jotain erilaista ja kerrankin jossain blogissa on semmosia valokuvia jotka oikeesti herättää jotakin tunteita :-D Kuvat täällä on jollain tapaa jopa vähän häiritseviä mut sit kuitenkin tosi taitavasti muokattuja ja hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo, mutta jollain lailla liiallinen määrä ns. syvällisiä postauksia tekee blogista mielestäni melkoisen raskasta luettavaa, ja siksi olenkin kirjoitellut tällaisia tekstejä ehkä yhden kymmentä "normaalia" postausta kohti. Mutta suosittelen kyllä uskaltautumaan mikäli sulta löytyy jotain, mistä haluaisit kirjoittaa, sillä minkä tahansa asian konkreettiseen muotoon saattaminen helpottaa oloa, ainakin mun kohdalla!

   Ja kiitos kovasti! : ) Tiedostan täältä löytyvän materiaalia, joka saisi varmasti ainakin vanhemmat ihmiset klikkailemaan äksää niin nopeasti kuin suinkin vain ehtivät, mutta toisaalta, kuvani kertovat omalla kielellään musta enemmän kuin teksti koskaan voi, ja olen siitä melko tyytyväinen.

   Poista
 10. The trousers are pretty cool :)) ! Your photos are so great :o

  withoutanyweight.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks honey! : ) I really love the pants too!

   Poista
 11. Pidätkö siis nyt siis välivuoden lukion jälkeen?? Aiotko hakee arkkitehdin pääsykokesiiin siis vasta ens keväällä 2015?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion, kyllä. En usko mahdollisuuksiini päästä sisään ilman suurta harjoittelua, jota vuodessa ehdin tehdä, ja koen muutenkin pienen lepotauon opiskelusta olevan vain hyväksi.

   Poista
 12. Hui mitä kuvia, mutta aivan upeita. Ja oon ehdottomasti henkilökohtaisempien tekstien kannalla, onhan niiden kirjoittamisessa puolensa, niin hyvässä kuin pahassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joku kertoi mulle kerran jopa säikähtäneensä jotakin kuvatustani! Mutta kiitos paljon! : ) Ja niinhän niillä tapaa olla, omalla kohdallani esimerkiksi jostakin itseäni vaivaavasta asiasta kirjoittaminen (kuten kiusaamisesta taannoin) helpottaa mun oloa paljon enemmän kuin aiheesta puhuminen kavereiden taikka vanhempien kanssa.

   Poista
 13. Hhlökohtaset/syvälliset postaukset on silloin mielestäni hauskaa luettavaa, kun niitä ei ole liika - eivätkä ne tee blogistasi verta vuotavaa päiväkirjaa. Tiedätkin varmaan tämän jo, mutta sun ei tarvitse kirjoittaa hlökohtaisia postauksia parantaaksesi blogiasi tai saadaksesi lisää lukijoita, jos et itse halua asioita julki tuoda. Blogisi on juuri hieno tällaisenaan!

  Mutta minua kiinnostaisi lukea enemmän mielipidepostauksia, esim. postaus jossa kerroit ettet syö lihaa ym. oli todella hyvä! Sulla on mahtava tapa kirjoittaa ja sana on selvästi hallussa, sekä osaat argumentoida taitavasti ja perusteellisesti - sitä on mahtavaa lukea! Sellaisia siis toivoisin lisää :) Eikä syvällisissä postauksissakaan mitääm vikaa ole, kunhan olet vain sujut asian kanssa itse! :)

  Hui mikä kommentti.. :D Mutta jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, lähinnä tuon kysymyksen avulla tunnustelin vastaanottoa postaukselle, jonka mahdollisesti kirjoitan lähitulevaisuudessa, saa nyt nähdä!

   Mutta hehe, kiitos paljon! Oonkin hionut argumentointitaitojani tässä kuluneiden vuosien aikana syystä jos toisestakin, viimeksi äikän kirjoituksia varten.. :D Kyseisenlaiset mielipidekirjoitukset syntyvät tosin ainakin omassa tapauksessani "mun on pakko kirjoittaa tästä nyt" -tunteen vallassa, eikä niitä juuri siksi ilmesty kovinkaan usein.. Muttamutta, raapustelen aina jos raapusteltavaa löytyy!

   .........en oikein saanut sanottua mitä halusin, olen vähän väsynyt XDD

   Poista