sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Keikarin uudet kuteet

Tämä veikkonen ei ole oikeastaan koskaan varsinaisesti nauttinut itsensä verhoamisesta kirkkaisiin väreihin, vaan suosinut lähinnä klassista mustaa, valkoista sekä harmaan eri sävyjä. Toisaalta, saattaahan kyseisen kalakapteenin bongata ajoittain yllään räikeän vihreät taikka punaiset pöksyt – tällöin muun vaatetuksen värittömyys korostaa alaruumiin väripilkkua varsin hauskasti, ainakin omasta mielestäni. Tällä kertaa kyseinen väripilkku kuitenkin uupuu uutuuksistani – vai mahtaakohan se piilotella siellä jossain..?

Tummanpuhuvien kuteiden joukosta löytyy joka tapauksessa niin tekonahkaa, liehuvaista kudelmaa kuin farkkuakin, mitäs tuumitte näistä? :)

Hassunhauskaa sunnuntaita kaikille!
newclothes
Silvo seurassani sipulia FacebookissaBloglovin'issaInstagramissa

20 kommenttia:

 1. Tosi ihania vaatteita :) sun tyyli on muutenki ihan mahtava ;__; mistä ostat vaattees useinmiten?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kovasti ! :-) Hmm, tuohon on oikeastaan melko hankala vastata, sillä saatan napata vaatteita mukaan milloin mistäkin, mikäli ne sattuvat sillä hetkellä silmääni miellyttämään.. : D Mutta esim. VirginBlakista ja H&M:ltäkin löytyy ajoittain hienouksia :)

   Poista
 2. En yleensä tykkää kun kuvia muokataaan, mutta nää sun kekseliäät kuvat on todellinen poikkeus ! :D hienoo jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 3. Onnistunut photoshop ja vaatteiden mainontaa!

  VastaaPoista
 4. Mistä oot löytäny tuon farkkuliivin ja paljo makso? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan sun tarkoittavan tuota keskimmäistä, mutta se ei oikeastaan ole farkkuliivi vaan farkkutakki tekonahkaisilla hihoilla : ) Mutta löysin sen niinkin arkisesta paikasta kuin Henkkamaukka, ja taisi maksaa viitisenkymppiä..? :o

   Poista
 5. Oikein hauskoja ja ihania kaikki :3 Kovasti olen itse koittanut etsiskellä farkkuliiviä mutta huonona shoppaajana en koskaan löydä sitä ''oikeeta'' :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! : ) Hmm, entäpäs jos hankkisit farkkutakin ja leikkelisit siitä hihat irti, kuten itse tein? : D

   Poista
  2. Vois vaikka toimia! :D eikun farkkutakin etsintään :3

   Poista
 6. katsoin eka tota kuvaa pienenä bloggerin blogilistallani ja luulin että oot alottanu larppaan :D näytti ihan joukolta tyyppejä pitkissä kaavuissa kun ei hahmottanut että ne onkin takkeja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhh, enhän mä nyt sentään..... ainakaan vielä ! XD

   Poista
 7. hyvin muokattu kuva! :3

  VastaaPoista
 8. Oh, I hate photoshopped pictures most of the times, but I have to give this one for you.
  I was mesmerized by the imagination of this photo! Made me really wish I could do this sort of things with my old "secret lover" (my laptop).
  Just for this photo I think your blog has earned its place on my bloglovin! :)

  Susa
  http://gonebeforethemorninglight.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I do hear that quite a lot, and in fact, back in the days photoshopped pictures weren't exactly my cup of tea either. Back then I used to draw things that weren't possible in real life – and later I somehow became interested in doing the same thing with my camera and Photoshop.
   Haha, so I guess you read my bio.. : D Everyone needs a secret lover!

   Anyway, I'm glad you liked my blog, despite your hate towards Photoshop! : )

   Poista