maanantai 18. helmikuuta 2013

Mies mustissa

Heissansaa kaikki palleroiset siellä ruutujen takana! Siitä onkin jo aivan liian kauan, kun allekirjoittanut manaattien ruhtinaskunnan puheenjohtaja viimeksi avasi uuden postaustekstin. Kaikki on ollut yhtä suurta hullunmyllyä muun muassa vanhojen tanssien vuoksi, ja siksi olenkin vietellyt hiljaiseloa blogissani hetken aikaa. Mutta ehkä pieni paussi välillä on poikaa.

Ollessani blogimaailman ulottumattomissa, meikäläinen on mm. hurjastellut autolla isukin kanssa, vietellyt laatuaikaa kamujen luona, bilettänyt, leireillyt sekä myös tutustunut erääseen huipputyyppiin! Lisäksi oon toki tanssinut ne pahamaineiset Vanhat, jotka kuitenkin loppujen lopuksi osoittatuivat upeaksi kokemukseksi, vaikka tunaroinkin viimeisissäkin harkoissa muutaman kerran, eheh.

En älynnyt palkata hovikuvaajaa juhlallisuuksiimme, ja ajattelinkin sitten ikuistaa tanssiasuni omalla tyylilläni. Näytin ehkä vähän pingviiniltä, mutta annettakoon se anteeksi. Mitä mieltä ootte? :-)

//Translate: Hiya! It's been a while a since wrote here, 'cause I haven't had too much free time, because of my prom and other stuff. But perhaps a little pause once in a while is just good.

While I was away from the blog world, what did I do? Well, I drove with my dad, spent time with my friends, celebrated, camped and also got to know a new lovely person! And of course danced the old dances in school, which was actually kind of cool!

I didn't have anyone shooting my prom nor my outfit, so I decided to do it myself! What do you think?
axupuku3 pukuaxu1 copy
Follow me on FacebookBloglovinInstagram

30 kommenttia:

 1. Älysit kyllä palkata mutta tulin tyylikkäästi myöhässä sen muovipussin kaa ja nahkashortsit jalassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehheh, niinnojoo, mutta arvon pummi suvaitsi sentään ylipäänsä saapua paikalle :3

   Poista
 2. kiva blogi sulla ja älyttömän hienoja kuvia :-)

  http://kwonjie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. vittu oot ärsyttävä muka hauska tommonen teennäinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että kun koittaa mahdollisesti jonkun päivää piristää ei-niin-vakavalla tekstillä, saa kakkaa niskaansa.

   Poista
  2. Mua sä ainakin piristät tällä hyvällä huumorilla ja rennolla meiningillä! :) Olet ihana Axel♥

   Poista
  3. Voi kiitos päivän piristyksestä! <3 :)

   Poista
 4. Sun muokkaukset on todellakin ihan huikeita!

  VastaaPoista
 5. Mua vähän harmittaa, kun oikeasti joka postauksessa vähintään 1:ssä kuvassa joku/jotkut asia(t) leijuvat :( Tuossa tekniikassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta ilman mitään varsinaista ideaa esim. asettelunsa puolesta se jää vähän latteaksi vaikka yritätkin tehdä kuvasta dynaamista. Sen impakti katsojaan kärsii myös paljon siksi kun käytät sitä joka postauksen kuvassa, niin se ei näytä enää niin vaikuttavalta. Jos haluaisit kehittyä oikeasti niin keksisit varmaan jotain muuta? Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tiedän tuon todeksi, mutta talvella omakuvien napsiminen ilman assarointia on melkoista säätöä ja pakkanen rajoittaa jokseenkin uusien temppujen kokeilua, joten vanhaan tuttuun tekniikkaan turvaa helposti. Mun inspiraatio on muutenkin ollut viime aikoina vähän hukassa, mutta eiköhän tää tästä johonkin suuntaan etene :-) Thanks!

   Poista
 6. Upeit kuvii, vau oot tosi taitava!! :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoitat ihanan omaperäisesti & nuo kuvat on älyttömän upeita! <3 :)

  http://bambiza.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla että tykkäät, paljon kiitoksia! :-) <3

   Poista
 8. Kirjoitat TODELLA hauskasti ja mielenkiintoisesti. Liian monella tekstit ovat väkisin tuotettua p*skaa, ja pakko myöntää että sorrun siihen itsekin. Ei uskoisi, että sulla inspiraatio on mukamas hukassa! JA todella persoonallinen tapa muokata kuvia, aivan mahtava! :>

  http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mikä liuta positiivista palautetta, kiitos paljon! :-) Koitan yleensä tehdä postauksen sellainen ajatus mielessä, että tykkäisinkö itse lukea kyseistä tekstiä vaiko enkö, kivaa jos tykkäät :-) Tällainen kurakeli meinaa kyllä vähän ajaa inspistä pakosalle :-/

   Poista
 9. miks postaat näin vitun useesti? ennen olit ihan ok mut nyt vaikutat vaa ylimieliseltä teinikännääjältä no respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastoin ilmeisiä luulojasi, mulla on muutakin tehtävää elämässäni kuin blogin ylläpito. Aina ei vain yksinkertaisesti jaksa kuvailla ja kirjoittaa postausta monta kertaa viikossa, tällaisten kurakelien vallitessa vielä vähemmän. En tajua miksi saan aina vihaisia kommentteja niskaani jos en vähään aikaan kirjoittele.

   Ja "ylimielinen teinikännääjä", mistä ihmeestä tuokin on repäisty?

   Poista
 10. Heipä hei! Ajattelin heittää haasteen, joka löytyy blogistani! :)
  http://secrets-of-veronica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! :-) Mäpäs käyn tsekkaamassa :-)

   Poista