tiistai 11. joulukuuta 2012

Vähän askaa!

Saan nykyään suhteellisen paljon kommenttia siitä, kuinka mun kuvat toistavat itseään: kaikissa on sama tylsä muokkaus, sama ilme ja niiden katsominen saa jonkun minulle sähköpostia lähettäneen repimään suutuksissaan silmiä päästään. Ovatko mun kuvani todellakin niin raivostuttavia?

Erityisesti leijumisesta olen usein saanut kuulla negatiiviseen sävyyn, esim:

Anonyymi
sun kuvat alkaa käydä tosi tylsiks... kaikissaa sama idea.. kaiki vaan leijuu.

Olen hyvin tietoinen siitä, että kuvissani on usein jotakin leijuvaa, painovoimaa saattaa uhata esimerkiksi meikä, kalossini tai vaikka naapurin Matti, mutta pikaisesti lyhyellä matikalla laskemalla blogini avatessa näkee ensimmäisenä kymmenen postausta, joissa on yhteensä 20 kuvaa, joista viidessä jokin leijuu. Näin ollen pilkunviilaajana sanoisin, ettei kyse suinkaan ole kaikista kuvista.

Lisäksi leijuminen on vain yksi elementti kuvissani, joka voidaan luokitella samaan kastiin vaikkapa sen kanssa, että mulla on myös lähes kaikissa kuvissa vaatteet päällä. Leijuminen toimii mielestäni myös hyvänä tehokeinona kuvissa: toisiko vaikkapa muutaman postauksen takainen tulikäsikuvanen saman fiiliksen jos töröttäisinkin jalat maassa?

Niin tai näin, tahdon nyt heittää muutaman faktan niille, joille mun kuvat tuottavat oksennusreaktion.

Ensinnäkin, pyydän teitä ottamaan huomioon ettei Suomen talvi ole juurikaan valokuvauksen kannalta otollinen. Ulkona on tosissaan kylmä, miinus kymmenestä kahteenkymmeneen astetta päivittäin. Lisäksi aurinko painuu mailleen jo ennen kolmea, joka tarkoittaa ettei mulla ole aikaa kuvata valoisaan aikaan kuin viikonloppuisin, sillä arkisin lyhyin koulupäiväni on kahdeksasta kolmeen. Siksi kovin monimutkaisten kuvausprojektien toteuttaminen on hieman hankalaa.

Toiseksi, en voi luonnollisesti käyttää kaikkea aikaani opettelemalla täysin mullistuksellisia, uusia muokkaustapoja, sillä mun on myös tehtävä kotitehtäväni pärjätäkseni koulussa sekä pidettävä yhteyttä ystäviini. Ja onhan mun tosiaan pakko jossain välissä nukkua ja syödäkin. Opettelen kyllä uutta kunhan ehdin.

Mutta, vaikka kommenttilootaan pamahtaa välillä hyvinkin negatiivista kommenttia, positiivisten osuus on hurjan paljon suurempi! Voin rehellisesti sanoa, että huonommankin päivän yllättäessä te lukijat olette saaneet mun pään pystyyn joka kerta ihanilla kommenteillanne, suuri kiitos siitä! :-)

Näin vakavamielisen postauksen jälkeen pieneksi kevennykseksi kourallinen kuvia, jotka toivon mukaan eivät saa kenenkään verisuonia pullistelemaan! :-)

//Sorry guys, no translate this time!
lällällää1 top9poset

80 kommenttia:

 1. mitä ihmiset ulisee, eihän tää oo mikään ns. valokuvablogi, vaan ihan ikioma blogis mihin voit lisätä vaikka x100 samaa kuvaa eripäin, eri värisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jebubebuuu, silloin tosin saattais jo mennä itse kunkin mielenkiinto niiden katsomiseen, haha :-D

   Poista
 2. Leijuvat kuvat on just ihania ;__;; RRRRRAKASTAN niitä yli kaiken.

  Ehkä se pääidea saattaa olla sama, mut oon kyl sitä mieltä että kaikissa kuvissa on kuitenkin jotain uutta. Vähän sama juttu ku jossain vaateblogissa: ne vaatteet on se yhteinen tekijä mut jokaisessa jutussa on kuitenkin vaihtelua.

  Kamala vertauskuva mut ei noi kyl toista itteään. Ja onpa ihana toi laatikkokuva! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hurjan kivaa kuulla! :---)

   Jepjep! Hmm, mulle tuli mieleen että tätä vois verrata vaikkapa tietokoneiden valmistukseen (XD) : koneiden runkojen sisällä on sitä samaa tekniikkaa merkistä tai mallista riippumatta: piirilevyjä toisen perään. Mutta se, kuinka ne kootaan ja miten runko muotoillaan, vaikuttaa eniten siihen, miltä kone näyttää ulkopäin. Sama pätee kuviin, vaikka onkin ehkä vähän kaukaa haettua :---D

   Kiiiiitos hurjan paljon sulle! <3

   Poista
 3. Vaikka kuin sulonen ootkin, niin ois kiva jos joskus kuvaisit jotain/joitain muita kuin itseäs(: ymmärrän, jos et saa ketään kuvattavaks , mut ois kivaa vaihtelua !(: Ja mun mielestä ois kyllä ihan kiva nähä myös ihan normaalisti muokattuja kuvia, kun sanoit että et ehi opetella mitään mullistuksellisia muokkaustapoja - niin ei sun tarvi ! Mut tykkään tosi paljon sun blogista ja on ollu kiva lukee.(--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, kyse ei ole niinkään siitä etten saisi muita kuvattaviksi, vaan siitä, että koen ilkimysmäiseksi jäädyttää mallini pakkasessa - mieluummin uhraudun itse :-D Mutta tässä lähiaikoina olisi tarkoitus kuvailla mallin kanssa, kun ilmakin on hieman lauhtunut :-)
   Yeaash, laittelen taas johonkin postaukseen ihan normikuvia! Kiitti paljon kivasta kommentista! :-)

   Poista
 4. Älä käytä kaikkee aikaas noihin muokkauksiin. Pitkään aikaan ei oo päivänasujakaan näkynyt tai,uusia ostoksia. Kylhän noi sun edelliset kuvat on ihan jees ja näkee että vaivaa on nähty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo, itse asiassa ei ookkaan näkynyt! Mutta niin hassua kuin se onkin, molempia on tulossa ja päivänasukuvat on jo kuvattu toissapäivänä, tosin kuvaan ne ehkä uudestaan koska hiljalleen laskeutuva pimeys pakotti mut kuvaamaan megasuurilla ISO- arvoilla.

   Poista
 5. Löysin tän sun blogin vasta äskettäin ja rakastuin! Oon lukenu näitä sun höpinöitä varmaan tunnin, ja en voi muuta sanoo ku että oot vaan niin ihana, jatka tätä bloggaamista vielä piiitkään niin
  saa lueskella höpinöitäs:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih hurjan kivaa että jaksat lueskella mun tarinointeja! :-) Jatkanhan toki, tätä marsupilamia ei pysäytä mikään! :-)

   Poista
 6. Kun aloin lukemaan blogiasi joskus, kuvat olivat ¨tavallisempia¨. Välillä muokkaamattomat kuvat kiinnostais kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kuvien manipulaatiotaso on tosiaankin muuttunut blogin alkuajoista.. hiukkasen :--D En mä ehkä ihan muokkaamattomia laittele muttamutta pienellä säädöllä varustettuja voisin taas jossain postauksessa laitella :-)

   Poista
 7. eikää toi eka kuva on ihana XD

  VastaaPoista
 8. Toi laatikko kuva! Niin sulonen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kerran Axel joka päätti vihdoin tulla laatikosta ulos.. Kiitooos paljon! :--)

   Poista
 9. tuo eka kuva on kyl ihan paras ! :D

  VastaaPoista
 10. en ymmärrä mitä tylsää ihmiset näkee leijumiskuvissa :D mun mielestä ne on mahtavia ! Ja voi vitsi on sulone toi kollaasi sust (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeep, mä ainakin itse tykkään suuresti toteuttaa valokuvauksen avulla sellaista, mikä ei todellisuudessa ole mahdollista ja leijuminen ja siihen rinnastettavat jutskat on yllätysyllätys suosikkejani :-) Hihi voi kiitos hirmupaljon! :--)

   Poista
 11. Sun kuvissa ei ole mitään vikaa. Sun muokkaustapa tekee niistä sun näköisiä :--)

  VastaaPoista
 12. BoxiAxuli :--) <3 Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eikös se niin mene? :D Se on sun tyyli et leijut (; mut ne on just hyviä ettet oo tollanen "jalat maassa tyyppi" vaan leijut ;) If you know what I mean.. :D Vähä sekava selitys, mut niin on koko ihminenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakuinkin näin! :-) Leijun korkealla maankamaran yläpuolella ratsastaen sateenkaariponeillani ja heilutellen taikatukkaani! Wait, what.... XD

   Poista
 13. ihania kuvia ! XD mun mielestä sun kuvat ei ikinä käy tylsiks ! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa kiitti paljon! :-) Tämänkertaiset ilmeeni eivät ainakaan olleet lähimainkaan samanlaisia kuin kaikki muut :--D Hihi ihanaa jos oot sitä mieltä <3

   Poista
 14. Sun kuvas on TOSI kivoja kaikki, mutta ois kiva välillä nähä ihan sellasia normaaleitakin ei-muokattuja kuvia:) Tai vaikka sellasia oikeesti tilannekuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmhmm, pitäisköhän mun sitten johonkin postaukseen pläjäyttää kunnon erä kuvia, joista käy ilmi todellinen mursuminäni! :-)

   Poista
 15. Hahaa toi laatikkokuva on ihan huippu :DDDDDDDD
  Mutta puhut ihan asiaa, mutta nehän on vaan ulisevia anoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahh kiitti! XD Tuo ei ainakaan toista mitään muuta kuin mun todellista minääni :-D
   Niiin kai, mutta välillä mua turhauttaa saada sellaisia kommentteja kymmenenkin tunnin töistäni :P

   Poista
 16. musta noi sun LEIJUMIS KUVAT nimenomaan on niitä mitkä piristää mun päivää! ja toi eka kuva missä kurkkaat laatikosta on iha älysöpö!!! :D jatka samoilla vaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kivaa kuulla jos niillä semmostakin vaikutusta on! :--) Haha kiitoskiitos :--D ! Mun äiti sattui mun huoneeseen samaan aikaan kun kuvasin kyseistä kuvaa ja ihmetteli suuresti mitä tällä pojalla on tällä kertaa mielessään XD Jatketaan! :-)

   Poista
 17. Kyllä ne leijuvat kuvat käy välillä hermoon, mutta kun niitä ei ole pelkästään niin en tiedä miksi pitää valittaa? Ja niinkuin tuossa sanoit suomen luonto on perseestä kuvata talvella kun kaikki näyttää samalta :/ On se kivempi katsoa muokattuja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeepulis, tarkoitin kyllä lähinnä valon määrän ja kylmyyden osalta, luminen luonto on itse asiassa mun mieleen, tosin pitkän päälle se alkaa kyllästyttää itse kutakin :-D

   Poista
 18. aivan mahtavaa :D Jatka Axel samaa rataa!!! (y)

  VastaaPoista
 19. Höhpöh. Mium mielestä siun kuvat on just hienoja, vaikka ne muka "toistaa itseään". Sie olet tosi hyvä muokkaamaan kuvia, ja kuvaamaan, ja kaikenlisäksi olet vieläpä ihan hykerryttävän ihana ja rakastettava persoona :) ja ole hyvä vaan kivasta palautteesta (jota minäkin olen antanut, hih), mutta sinä itse saat meidät lukijat kirjoittamaan kivaa ja ihanaa palautetta olemalla oma ihana itsesi, ja saamalla meidät kaikki hymyilemään postauksiasi lukiessa :) olet aivan superhyperihana <3 en muuttaisi sinussa mitään, olet täydellinen :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih voi kiitos hrujan paljon! :---) Hitsinvitsit, en osaa edes oikein vastata tähän, koska en oikein vieläkään sisäistä että MINÄ, tavallinen Axelsson, saan tämmösiä ihanuuskommentteja! :--) Muuuttamutta hööpsistä, meikä on täydellisyydestä kaukana ja samanlainen kuin kuka tahansa pörröhiuksinen heppuli :-)

   Poista
  2. Höpsispöpsis! Sie olet ihan oikeesti täydellinen, siussa ei ole mitään vikaa :) hah, mikään tavallinen, miun mielest sie olet ihanan erilainen ja suloisen epätavallinen, ja se on hyvä asia, olet vaan niin mahtava ihminen :) oi että mie haluisin tavata siut ja jutella siun kaa oikee kunnolla, ja halata sinuu, oot vaan niin superihana axelsson :3 hihi, rakastan sinuu <3<3

   Poista
  3. Aaaww no ootpas suloinen :--) Siitä vaan sitten hiihtelemään tänne Pohjanmaan perukoille! Hirmusuuret kiitokset vielä! <3

   Poista
  4. Hihi :3 no kiitos, mutta sinähän se suloinen olet :) mutta tulossaollaan (; no en kuitenkaan vielä, mutta toivottavasti jossain vaiheessa pääsisin sinne, ja saisin halata sinua oikeen kunnolla :3 no ole hyvä vaan, mutta kehuja olet ansainnut, vielä enemmän kuin osaan edes kirjoittaa :) olet varmaan yksi ihanimmista ihmisistä mitä maa päällään kantaa :3<3

   Poista
  5. Hihi, en osaa oikein enää oikein muuta kuin kiittää näistä ylistyksistä! :--)

   Poista
 20. itkunauran tääl. voi vitsi oot ihan ybersulonen ja hihihi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi voi aaawww, kiitos hirmupaljon hassu! <3

   Poista
 21. En usko että kaikki pitää kuviasi ja blogiasi "raivostuttavana" vaan, että porukka on pettynyt siihen että kuvasi ovat ennalta-arvattavia ja toistaa samaa kaavaa. Ymmärrän kun sanot leijumisen olevan käytännössä olevan sama asia kuin alastomuus tai vaikka mustavalkosuus, mutta usein kuvissasi ei ole mitään muuta efektiä kuin leijuminen ja jonkun asian tunkeminen toisen sisään. Ymmärräthän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, musta mun leijumiskuvat ei ole yhtään sen ennalta-arvattavampia tai samaa kaavaa toistavampia kuin vaikkapa mun päivänasukuvat. Jokainen tietää että niitä jossain välissä tulee, ja jokainen tietää että niissä toistuu mä ja mun pärstä ja mun rievut. Ja en nyt sanoisi noinkaan. Vaikka efektit eivät ehkä olisi yhtä helposti nähtävissä kuin leijuminen, erilaisia efektejä on silti useita jokaisessa kuvassa.

   Poista
 22. Munki mielestä monessa kuvassa toistuu sama juttu. Mut mun mielestä kannattaa ottaa se rakentavana palautteena! Eikä esim sillai et "kaikki valittaa". Jos moni sanoo, että kuvat on vähän samanlaisia ja rupee kyllästyttää, nii kannattaa miettii että hei, ehkä vois tehä jotain muutaki enemmän, innostais muitaki ja saisit lisää kivaa palautetta. Osaat muokkaa kuvia hyvin! Ja oot muokannu monella eri tapaa, käytä niitä hyväkses muissakin kuvissa, keksi jotain uutta, mielikuvituksella ei oo rajaa! Piristäis varmaan sun kuvanmuokkausintoa ja muita sun kuvien katsomisessa. Hyödynnä sun saamaa palautetta positiivisella tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en mä sitä sillä lailla otakaan, mutta välillä vaan turhauttaa kun ensin on jäädyttänyt itsensä pakkasessa ja sen jälkeen muokannut napsimiansa kuvia tunteja sormet kohmeessa vain postauksen tekoa varten, ja sitten saa kommenttia että kuvat on tylsiä. Mutta ymmärränhän mä sen, että kaikkea kohtuudella! Ehkä kehittelen hiljalleen jonkin uuden elementin kuviini, tai liittoudun Lord Photomortin kanssa, jolta saan universumin mahtavimmat Photoshoptaidot.... >:) Mutta jees, tämä sai mut kyllä miettimään, kiitos kommentista!

   Poista
 23. pistä kuvia siitä, millasissa kamppeissa kulet näillä pakkasilla(=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aionkin niitä laitella tervehdyttyäni, sillä tänään mulle saapui uusi armas takkini! :--)

   Poista
 24. tää on just ihan tajuttoman hyvä blogi !! kuvat on ihan rakkauksia ja aina odotan et kuinka kivasti oot muokkaillu tällä kertaa kuvas ! tää blogi kyl piristää kivasti kaikkien ihku tenu tyttöjen muotihössöysten ja eos1100dee juttujen seassa :-) tykkään tästä just tällasena ku on ja vaikutat nii hauskalle ihmiselle :--D esim se sun videopostaus oli niin hauska oikeesti :D

  romaania täs kirjottelen, mutta sitä vaan et vitut tollasista tyhmeliinikommenteista, oot ihana <3

  tannifloats.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hurjan kivaa kuulla! :--) Mä oon yrittänytkin alusta asti tehdä blogistani erilaisen kuin valtaosa, ja mukavaa kuulla jos oon siinä onnistunut! :-) Hahhah, mun videopostaukset... Ne on varmaankin ainut osa blogissani, joita en juuri lainkaan suunnittele, ja jotka ovat lähes täysin improvisaation tuotosta, ehkä hyvä niin! :-D

   Kiitoskiitos vielä! <3

   Poista
 25. Vastaukset
  1. Hahhaa kiittikiitti! :-D Meikän top 9 ilmeet!

   Poista
 26. pistä sun asuista kuvii? :)

  VastaaPoista
 27. Mun mielestä nämä sun kuvat on just huikeita! Osaksi niiden ansiosta sun blogis on yksi mun suosikeista (: Oot muutenki tosi ihanan ja persoonallisen oloinen tyyppi! Jatka samaan malliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiitos hirmupaljon, mahtavaa kuulla ! :---) Hahhah nooo ihanasta en niinkään tiedä, mutta melko persoonallinen taidan olla kaikkine outoine juttuineni XD Muttamutta, jatkan toki !

   Poista
 28. Mun mielestä on just hyvä, että sun kuvat ei ole kaikki ihan täysin erilaisia ja sulla on semmonen "oma tyyli" valokuvata ja muokata sun kuvia. Se tekee myös sun blogista ihan omanlaisesi ja se erottuu muiden joukosta. Siispä näin tiivistettynä: jatka samaan malliin. Moni ei pysty luomaan sellasta blogia, jossa näkyy ihan selvästi se persoona ja oma tyyli. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu kivaa jos oot tuota mieltä! :--) Mulla on tosiaan tässä ajan saatossa yhdessä kamerani kanssa kehittynyt jonkinlainen oma tyyli, joka on oikeastaan vaan sitä mistä mä tykkään ja mikä omasta mielestäni näyttää hyvältä, mutta niin kai sen kuuluu ollakin. Kiitokset näistä rohkaisevista sanoista, jatketaan! :-)

   Poista
 29. Sillon ku tänne ilmesty ekat leijumiskuvat (tai muut rajusti muokatut kuvat) olin ihan että wauu miten joku voi osata tehä tollasia! Mut sit ku niitä alkaa olla joka postaukssessa, ne ei ookkaan enää niin ihmeellisiä. Niin hienoja ku kaikki sun muokkaukset onki, ois välillä kiva nähä taas sellasia kuvia mitkä on hienoja sellasenaan, ilman mitään ylimääräsiä leijuvia juttuja siellä täällä. Tykkäsin sun blogista ihan hirmu paljon sillon ku kuvasit vielä usein asuja ja sellasta ja kuvat näytti realistisilta. Tietenki ymmärrän ettei kaikkia voi miellyttää ja tää on sun juttu, mut jos on aina sama tyyli, se alkaa käydä tylsäks. Vaihtelu virkistää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista kuulla että mun kuvat alkavat käydä tylsäksi, mutta kuten sanottu, onhan mulla vaikka mitä muitakin kuvia kuin vain leijuntakuvia, esimerkiksi juurikin tämän sekä edellisen postauksen kuvat + asukuvat jne. Muttamutta ymmärrän kyllä pointtisi, kaikkea kohtuudella. Seuraavaksi on tulossa itse asiassa niitä ns. normikuvia, toivottavasti ne saavat kivan vastaanoton :-)

   Poista
 30. minääää olen kyllä täysin eri mieltä inhottavien kommenttien kanssa>:( tykkään hirveesti sun kuvista, ja niiden muokkauksista! Ja vaikka useissa kuvissa onki jotain leijjuvaa niin kaikkihan on kummiski erilaisia ja niissä on eri idea! :) (sitäpaitsi leijuminen on COOOOOL!) Musta on tosi huvittavaa että just ennenku avasin sun blogin nii mietin että ois kiva ku vaihtelun vuoks ottaisit sisällä kuvia ja muokkaisit:D Kuinkas ollakkaan kuvat on otettu sisällä ja toisessa tuut laatikosta XD i like! :) Ja uusia ilmeitä kyllä riittää ko kattoo tota kollaasia:D ei voi kyllä muutako hymyillä vaa! :D Kiiitos hirmuisen paljo taaas kerran hyvästä postauksesta!:) (like every time!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih kiiiiiitoos hurjan paljon taas Juuuulppu! :---) Hahhaa noh, tätä postausta kirjoittaessani ulkona oli ehtinyt tulla jo pimeää, joka pakotti mut kuvaamaan sisällä! Joka oli kyllä ihan hyvä juttu sinänsä, koska kerrankin säilyin jäätymättömänä, jee! :3 Varo vaan ettei joku yhtä sairas tyyppi ku meikä tuu sunki laatikosta joku yö.......... Hahhaa joo, nuo on mun poset joilla aattelin pyrkiä Suomen huippumalliksi!! Kiitos itsellesi kun jaksat lueskella! :--)

   Poista
 31. ihana blogi! rakastuin niiiiiin noihin sun kuvii ja oot iha hassu! aivan pakko lukee tätä jatkossakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi aaww, söööör Axelsson kiittää! :--)

   Poista
 32. Aww ! Oot ihana ! rakastuin ! <3

  VastaaPoista
 33. Oo en osaa enää laittaa rakentavaa kommenttia tai järkevää edes, kun muut on noin ihanii kommentteja lähettäneet. :D
  Tykkään blogistas (Jutuistas!! ;3)hirveesti ja oot hirmu sulonen aw. (:
  mun puolesta saat laittaa semmosii kuvii mitä vaan haluut :---3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, ainahan voi toivoa vaikka lisää kaninkoloja ja porkkanoita blogiini jos tykkää! Tai siis... XD
   Muttamutta kiitti paljon, kiva tietää että ainakin yhdelle kelpaa kaikki mun tekemä hassuttelu :-)

   Poista
 34. Mää just rakastan näitä sun kuvias c: En missään nimessä tuu varmaa kyllästyy näihin kuviin EIKÄ ne tuu ikinä oskettaan mua ! :D Joo mutta nää tänki postauksen kuvat sai niiiiiin hyvin hymyn huulille, että :D Mikäs tässä sängyn pohjalla kipeenä lukiessa näitä postauksia c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihanaa kuulla :---) !! <3 Mäkin vissiin kuuluisin vielä sängyn pohjalle, mutta liiaksikin tylsistyneenä raahauduin tänään kouluun, mikä ei välttämättä ollut kovinkaan fiksu ratkaisu.. :-D Muttamutta jotain hyvää tässäkin, napostellessani välipalaa sain vuosisadan kuvausidean ja aion toteuttaa sen pikapuoliin, kaiketi ensi viikolla!

   Poista
 35. Tosi siistejä kuvia sulla!! :))

  VastaaPoista