lauantai 8. joulukuuta 2012

Kohti korkeuksia!

Heippa kamulit!
Pari päivää sitten sain loistavan idean lähteä jäädyttämään itseni oikein perusteellisesti arktiseen ulkoilmaan (taas), koska pääsin kerrankin koulusta kotiin valoisaan aikaan. Tosin tämäkin vain koska olin bäädääs (pahapylly) ja pakenin puuduttavaa juhlaa. Pienen happihyppelyni jälkeen tärisin dataustuolillani kuin porakone hetken jos toisenkin. Tarkoitukseni oli kuitenkin hyvä: kiivetä hiukan korkeammalle kuin puuhun, tällä kertaa lyhtypylvääseen, sekä napsaista vielä ihkupahkurainen puolinakukuva.

Mua harmittaa julkaista tällaista jokseenkin tylsempää materiaalia blogissani, mutta ikävä fakta on se, että pakkasherra estää luovemman kuvailun jäädyttämällä raajani jo viidentoista minuutin takittomuuden jälkeen. Toivottavasti kelpaa silti jotenkuten, allekirjoittanut marsupilami tekee parhaansa!

..hmm, ehkä otan äkkilähdön Tahitille ja kuvaan merenneitojen ja mursujen eeppisen taiston ensimmäisen osan. Kuka lähtee messiin?

//Translate: Hi guys! I got a wonderful idea a few days ago: freeze myself in the arctic weather of Finland (again), 'cause I got away from school earlier than usually! (Because I ran for the boring ceremony.) But, I did it for a good reason: I climbed higher than before, in a lamp-post this time. And took some half-naked pics, that's all.

I actually feel bad publishing these kind of boring pics, but the weather is the main reason I can't shoot anything more creative, if I don't want to freeze and die.

Maybe I'll run away from the coldness, take a flight to Tahiti and shoot the epic fight of mermaids and walrus.
tolppakiipeily2 meikämeikä2

28 kommenttia:

 1. Hui, eikö toi oo vaarallista olla noin korkeella etkä pidä edes kiinni?!! ja viel pakkasella ku toi on varmaa tosi liukas toi tolppa :0 ja yhden kuvan takia vaan !! miten ees pääsit tonne??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh, onhan se, mutta pohjosen poika ei vaaroja pelkää! Keskitin energiani jalkoihini ja kiipesin, viuh vain ja olin ylhäällä! Haha, no ei suinkaan, manipuloin kuvaa jonkin verran :-D

   Poista
 2. Sun kuvat on toss kivoja, mut ne toistaa kokoajan edellisii. Teet ton saman muokkauksen aina. Ja sulla on iha sama ilme JOK IKISESSÄ KUVASSA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen mua syytettiin toisten kuvaajien matkimisesta ja nyt mua syytetään itseni matkimisesta.

   Jos ylempää kuvaa tarkoitat, niin oon tehnyt samankaltaisen muokkauksen vain kerran ja siitäkin on kahdeksisen kuukautta. Ja no, mene itse keksimään uusia ilmeitä -20 asteen pakkaseen, ole hyvä.

   Poista
 3. Mites sie ny tonne oot päässy kiipeemää? :) ;)

  VastaaPoista
 4. TUUN MUKAAS TAHITILLE!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa!! Voit assaroida mua kuvatessani keskellä mursujen ja merenneitojen taistelukenttää!

   Poista
 5. upeita kuvia kuten yleensäkin ! :) toi katulamppu kuva on hieno <3

  VastaaPoista
 6. otatko sä itselaukasimella vai ottaako joku susta noi kuvat :) ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napsin itsestäni kuvat kaukolaukaisinta käyttäen :-) Tosin sen kantama on hieman liian pieni ylemmän katulamppukuvan kaltaisiin otoksiin, silloin käytän itselaukaisinta. Kiitoksia! :--)

   Poista
 7. Ulkona on kyllä ollu jäätävän kylmä D: mahtava tolppakiipeilykuva :3 ihana puolinakukuva :3 oot kyllä söpsö :3 ihana toi "pahapylly" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyyhyy, niin on, vaikka vuorautuu kuinka lämpimästi niin naama on vähintäänkin umpijäässä D: Nyt on tosin hieman jo lämmennyt! Hihiiii kiiiiitos paljon sulle! :---)

   Poista
 8. Ei tää nyt oo mitään tylsempää. :D Hienoja kuvia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiva juttu jos ei oo! :-) Tää talvi rajoittaa niin paljon, osaan kyllä sitten arvostaa kesää ja sitä kuvailun helppoutta.. :-D Suuuret kiitokset! :--)

   Poista
 9. Taas kerran hienoja kuvia, ei voi muuta sanoo :) Minä lähen mukaan Tahtitille :D "kuvaan merenneitojen ja mursujen eeppisen taiston." :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Marena! :---) Hahhaa tervetuloa mukaan, lähtö tapahtuu huomenna keskiyöllä! :3

   Poista
 10. noihan on superhienot kuvat :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi hurjan kivaa jos tykkäät, kiitti paljon! :---)

   Poista
 11. JOO, TÄÄ TODISTAA, ETTÄ PALELLUT, MUTTA SITTE VÄITÄT MEILLE KYLLÄ KIVEN KOVAAN ETTÄ TARKENETTOSI HYVIN ILMAN TAKKIA >:CCCC

  Sisko on nyt hyvin, hyvin vihainen. Mutta lähtee silti kanssasi ulkomaille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Poooonski, tänään mulla oli sentään neuletakki, ja tuossa mun vaatteista puuttu hihat tai vaatteet puuttuu kokonaan :o Kyllä mä tarkenen! Tärisen ja tarkenen jos ei muuta :3

   Welcome aboard sis! <3

   Poista
 12. näytät enkeliltä.

  VastaaPoista
 13. hyihyi axu pahapylly skippasit meiän ybermahtavan juhlan! Jäit hirmuisen paljon kaikesta paitsi...! or not ? XD
  ei mutta tosi hienoja kuvia (taas kerran!). Ja tuo pylväskävelykuva menee ehdottomasti yksiin mun lemppareihin! :)
  ps. oon niiiiin mukana matkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahahahahhaah >:) No olihan mun aivan pakko käyttää tilaisuus hyväksi kun sellainen avautui, eihän sitä aivan joka päivä pääse Ullista vetämään nenästä .... :3 Hihi thaaaaanks a lot Juuuulppu! :---) Jonain kauniina ja mahdollisesti lintsattuna päivänä sitten kuvataan sustakin cooleja kuvasia! ;-) YEAH! Lähtö on sitte tosiaan keskiyöllä että kimpsut kasaan ja menoksi!

   Poista
 14. Pidän sun blogista tosi paljon ja saitpa taas hyvälle tuulelle postauksellas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, onpas hirmu kiva kuulla tuollaista! :--)

   Poista