lauantai 17. marraskuuta 2012

Some wanna see you crash and burn

Heippa pienet pupuseni, iso paha jänöjussi tässä! Heräsin juuri horroksestani ja pian suuntaan aamupalalle alakertaan kunhan vain jaksan nostaa pyllyni tuolista.

Univelkojen makselun lomassa mun viime päivät ovat hujahtaneet melko vauhdikkaasti ohi kamujen kanssa chillatessa, milloin missäkin, Singstar-luolassa, nuortenillassa sekä myös kylmässä, pimeässä keskustassa. Voihan silakat sentään, kuinka aikaisin pimeä jo tuleekaan!

Eilen ajattelin sytyttää kynttilän valaisemaan vallitsevaa kaamosta. Tai tarkemmin sanottuna käteni ja lukemattomaksi jääneen romaanini! No okei, emmä oikeesti.

//Hello my little bunnies, it's me, the big bad rabbitboy! I just woke up and going to go and eat some breakfast as soon as I can get up from my chair.

This week has gone by really fast! Been chilling with friends, singing Singstar, hanging out in the cold and dark city etc.

Yesterday, I wanted to light a candle to light up this darkness. Or actually, light up my hands and my old book. Okay, not for real.
Untitled yourefired
Ikuisena mustavalkohemulina tein tästäkin kuvasesta bläkkändwaittia, mutta ajattelin laittaa kaveriksi myös värillisen version, josta itse tykkään ehkä jopa enemmän..? Mikä on teidän mielipiteenne? :-)

Hauskaa viikonloppua kaikki hassut! <3

//Which one you guys prefer, the black and white -version or the colorful version?

Have a nice weekend! <3

36 kommenttia:

 1. Värillinen on hienompi, tulee värit paremmin esille! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis! :-) Ihme kyllä, tykkään itsekin enemmän värillisestä versiosta :-D

   Poista
 2. Ompa hieno kuva, tuo värillinen versio on ihan upee! Ai niin ja oothan sieki oma komea ittes!:3

  VastaaPoista
 3. vähän hienoja noi kuvat wow o:

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ehottomasti tuo värillinen kuva on hienompi, korostaa kivasti sitä että nuo on tulilieskoja:-)! Ja eihän tossa mustavalkosessakaan oo tietenkään mitään vikaa, sun kuvat on aina niin hienoja:-D♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmupaljon Mila! <3 Tän kyseisen kuvan värillinen versio on yksi niistä hyvin harvoista kuvista joihin oon itse tyytyväinen! :-)

   Poista
 5. kirjotat ihanasti tätä blogia! :D erilailla ku muut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos paljon! :-) Vähän hassutellen mä aina kirjoitan, turhan vakava teksti on..... vähän turhan vakavaa :-D

   Poista
 6. mä tykkään ekasta, jotenkin värit sopii tuohon kuvaan erittäinerittäin hyvin! sun kirjotustyyli on muuten ihanana :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hirmupaljon Roosa! :--) Värkkäsinkin noita värjejä melkoisen kauan, ja lopputulos on kerrankin sitä mitä piti! :-)

   Poista
 7. värillinen on miusta kivempi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä on tämäkin pojankloppi! :-)

   Poista
 8. aivan upeat kuvat! :-) muuuteen, en oo muistanu sanoa että oon sun kaverin Miian serkku! :-D jos halut varmistaa, voit kysyä että miltä nimi Evis kuulostaa!

  > http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.fi/ <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :--) Hahhaa tämäpä yhteensattuma! Kysäisinkin tänään Miialta asiasta ja serkkutytöltähän se nimi kuulosti! Cool! :-D

   Poista
 9. Värillisessä versiossa on kyllä kieltämättä ehkä hieman enemmän luonnetta.. Sellasta uhoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se tuo mun sammakkomaisen mutanttininjamiehen perimmäisen luonteen esiin >:)

   Poista
 10. AIVAN MAHTAVII! :)) Taas kerran :-)

  VastaaPoista
 11. I really like your blog, your photos are edited so beautifully :) I prefer the colour one.

  VastaaPoista
 12. Hauska lukee välillä pojan blogia, ku noi tyttöjen tuppaa olee aina sitä samaa lässytystä ja valittamista ajan ja innostuksen puutteesta:D ! Toi värillinen kuva on musta parempi, mut molemmat on oikeestaan tosi hyviä kuvia !(: Oot muutenkin kivan näkönen:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, nooooh, on mullakin bloggauksen suhteen ajasta puutetta melko usein, mutta raapustelen tänne aina kun ehdin :-) Hihi kiitti paljon! :---)

   Poista
  2. mut sä et valita siitä(;

   Poista
 13. Värillinen on paljon parempi :) oon seurannu tätä blogia pitkää ja oon miettiny, et oisko mahollista et sää tekisit jutun sun kavereista ja kertosit jotai niist? :) pyyntö vaan ,ei oo pakko toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :--) Oishan se toki mahdollista, pitäis vaan miettiä toteuttamistapaa ja kysellä kavereilta jne, muttamutta eiköhän semmoinen joskus onnistu :-)

   Poista
 14. toi värillinen on mun mielestä kans hienompi ko se tuo semmosta pientä raivo-luonnetta esille todella hyvin ja värit paremmin esillä :-D

  VastaaPoista
 15. oh man,you've such a great talent for taking pictures and editing them! I was suprised when I came to your blog,good luck ,lisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I really apperciate your words, thank you Lisa! :--)

   Poista