lauantai 26. toukokuuta 2012

Voita Daniel Wellington -kello!

Heippa! On vihdoin aika paljastaa yllätys, josta noin viikko takaperin vihjailin! Alakoulun ykkösluokalle mennessäni sain vanhemmiltani lahjaksi titaanisen rannekellon, jota onnessani käytin jokaikinen päivä koulussa. Pahat pojat kuitenkin nauroivat mulle ja kertoivat että oon nössö jos käytän sitä. Sille tielleen jäi sitten pikku-Axelin kelloinnostus :-(

Nyt se on kuitenkin syttynyt uudestaan! Sillä, siitä lähtien kun näin ensimmäisen Daniel Wellingtonin kellon jossakin blogissa, oon kuolannut laittoman paljon sellaisen perään. Ja nyt sain itsekin tilaisuuden tehdä heidän kanssaan yhteistyötä! Sain valita itse mieleiseni kellon sekä arpoa toisen, teidän itse valitsemanne kellon, teille lukijoille! :-)

Daniel Wellingtonilta löytyy siis sekä miesten että naisten mallistot, eli kyse ei ole vain jommankumman sukupuolen jutusta! Ja miksipä kelloa ei voisi vaikka antaa poika-/tyttöystävälleen lahjaksi jos itse ei lämpene :-)
kelloasu kellokello

Joka tapauksessa, jos kätesi alkoivat väristä innostuksesta, kuten meikäläisellä aikoinaan, osallistumisohjeet arvontaan tulevat tässä (arvo n. 150e kellosta riippuen) :

1. Kerro miksi pidät blogistani? :-)
2. Käy tykkäämässä Daniel Wellingtonin Facebook- sivusta täällä !
3. Muistakaa laittaa myös sähköpostiosoitteenne mukaan, että voittajaan saadaan yhteyttä, jotta hän voi valita mieleisensä kellon itselleen! :-)

Arvonta päättyy viikon päästä, lauantaina 2.6. ! Onnea arvontaan! :-)

63 kommenttia:

 1. sulla on ihan sairaan hienoja kuvia ja sun jutusteluja on aina tosi kiva lueskella, vaikken oo lukijana pitkään ollutkaan oon kolunnut sun postauksia pitkälle koska ne on tosi kivoja! :)

  sara.heinanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun blogista koska se on omalaatunen ! Siellä on monia samoja asioita ko muissaki blogeissa, mutta ossaat kirjottaa ne omalla tyylillä :) Kuvat on on kivoja, varsinki ne hyper muokatut :)Ja just ko ossaat ottaa myös rakantavat kommentit nii hyvin vastaan, ettet vaa ala uhoo niille jokka sellasia laittaa. Haha, mun s-postin jo tiiät, muta tässä vielä se ! jessica.manninen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Mistä mä alottaisin :D? Ensinnäkin tykkään, että uskallat olla oma itsesi ja vaikutat ihmiseltä, joka ei välitä toisten mielipiteistä pukeutumistasi kohtaan! Blogisi kuvat ovat hyvä laatuisia sekä mielenkiintoisia ja niitä on kiva selailla :) Myös kirjoitus on selkeää eikä liian pitkiä tekstejä, joita kaikki eivät jaksa lukea. me like

  VastaaPoista
 4. hui, oon ensimmäinen kommentoija :-)

  löysin sun blogin yhtäkkiä pari kuukautta sitten. en yleensä oo keskittyny juurikaan jätkien pitämiin blogeihin, mutta tää sun jotenkin pysäytti mut :D liityin ku taikaiskusta lukijaks ja ootan koko ajan uusia postauksia! eikä oo kauaa aikaa kun luin tän sun blogin lähes alusta loppuun :-D saadessani tietää sun tarinan tän blogin kautta, aloin arvostaan sua yhä enemmän. Ne jotkut anojen kommentit iski jopa muhun niin paljon, etten voi käsittää miltä ne mahto tuntua sussa, onneks oot vahva ihminen!

  menipäs tää nyt syvälliseks tarinaks :-D mutta siis oot ihanan erilainen, tyylikäs ja omaperäisen vahva ihminen, ja oon ilonen että pidät blogia koska oot paras miesbloggari jonka tiiän!:-)

  fabo-sivusta tykätty ja tässä viel meiliosotetta :-D : hheta--@hotmail.com

  kiitti ja kuitti! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon vähän tyhmä enkä ollukkaan eka .............:)

   Poista
 5. Tykkään ihan hurrrjasti sun blogista ja parasta on, että se saa mut aina hymyilemään ja hyvälle mielelle! + puhut niin avoimesti sun kaikista kokemuksista, jopa niistä ei niin kivoista esim. kiusaaminen.

  Joo ja kävin tykkäämässä DWn fb-sivusta.

  iida.valtonen@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. mää tykkään sun blogista koska oot niin oma ittes etkä välitä siitä mitä muuta sanoo(-:. sulla on aina niin kivasti ja hauskasti kirjotetut tekstit, ja kaikki on koottu aina niin hyvin yhteen! osaat kirjottaa selvästi, mutta se ei siltikään oo mitenkään liian semmosta kirjakieltä ja liianki ns tarkkaa ja "tasasta". näitä on aina niin mielenkiintonen lukea, ku aina on erilaisia kuvia ja eri aiheita(8. ja ne aiheet ei tosiaan oo ikinä samanlaisia, välillä on asukuvia, muokattuja kuvia, sitte jotai ihan normipäivän kuvia sunmuuta.... tykkään kokonaisuudessaan, ihana blogi:>♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai juu mun sähköposti.... miluliini@hotmail.com
   joo tosi ihana sähköposti ei siitä sanaakaan tein sen joskus sata vuotta sitte XD

   Poista
 7. mä rakastan blogin kuvia ja muokkaukset on kivoja (varsinkin leijumiset :D) mä tykkään koko kokonaisuudesta ♥

  VastaaPoista
 8. Oi ihanaa! ♥

  1. Tykkään sun blogista koska sul on ensinnäkin ihan mahtavia kuvia, sen takia mä tästä alunperin kiinnostuin :--) Sen lisäks oot ihana ihminen, oot niin aito ja sun blogia on aina kiva lukea, se piristää mun huonoimpiakin päiviä ♥ Ja sun mangustihöpinät ynnämuut on tosi hauskoja ja kaikki sun blogitekstit jaksaa oikeesti lukea, ettei ne oo mitään maratoonitylsäpostauksia :--D

  2. Kävin tykkäilemässä :--3

  3. jonna.e.jantunen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Luen sun blogia koska oot tosi kivanoloinen ihminen ja oma ittes! Tätä ei oo yhtään puuduttavaa seurata, koska sun jokainen postaus on erilainen ja hauska! (-:: Tykkään myös tosi paljon kun sulla on kuvanmuokkaustaidot hanskassa ja panostat kuviin ja tekstiin!!

  lillimoii@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Kiva nähdä sun kehitystä kuvaajana ja kuvienmuokkaajana, toki myös näitä "kunnon" poikienblogeja on todella vähän. Käsittelet blogissas myös muita asioita kun pelkkää kuvaamista joka on hyvä, myös nuo videopostaukset ovat tuoneet hyvän lisän tähän :D Jos jotain kehittävää sanoisin, tulisi sun kiinnittää blogin ulkoasuun enemmän huomiota, tällähetkellä tämä on vähän tylsä ja liian "perus", myös banneriin voisit ottaa enemmän vaikutteita esim. monilta ruotsalaisilta bloggareilta (Alexander Kristiansson, Viktor Frisk ja Johnny Edlind jne.) Mutta jään innolla seuraamaan blogiasi ja uusia kuvia =)

  yrffi@hotmail.com ja tykkäsin

  VastaaPoista
 11. Luen sun blogia koska ensinnäkin nää kuvat vaan on niin upeita, sulla todellakin on valokuuvaminen ja kuvien muokkaus hallussa! Toisekskin vaikutat todella aidolta ja sun tekstejä on just sen takia mukava lukee koska niissä on sun omia ajatuksia eikä semmosia juttuja mitä on suunniteltu viikko ennenkuin on uskallettu julkaista.. Niin ja vielä sikskin tykkään tästä blogista koska kirjotat pojan näkökulmasta, mukavaa vaihtelua ainaisiin tyttöjen juttuihin! :)

  aamihh@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. oot niin ihanan omaperäinen ja hauska, nauran useastikkin sun jutuille mistä kerrot
  ja tykkään tositosi paljon sun kuvista ! c:

  minna.karhunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Sulla on hauska ja omalaatuinen blogi, ja kuvat on ihan mahtavia! Sun postauksia lukiessa tulee hyvälle tuulelle, kiitos siitä! :)

  P.S. tykkäilin siitä FB-sivusta. (:

  elisa.flink@luukku.com

  VastaaPoista
 14. 1. sul on ihana tyyli ja oot rennon olonen ja kuvat on hienoi!
  2.joo(:
  3. jenniv96@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Vaikutat tosi avoimelta ja sellaselta joka ottaa uudet asiat haasteena etkä rupea epäröimään! Sun kuvat on hienoja ja niiden muokkaukset kanssa. Sanahirviöt mitä sun teksteistä välillä löytyy on ihania ja niistä tulee hyvälle tuulelle :) Sun tekstit on muutenkin sellasia ettei ensimmäisen lauseen jälkeen tuu tylsistyny olo!

  veerasofiasuominen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tykkään sun blogista, koska tää ei oo samanlainen ko muut blogit, muttei liian erilainenkaa. Kuvaat ja muokkaat ihan sairaan hyvin!
  Ja sun postaukset piristää aina huonointaki päivää :) !
  Muutenki vaikutat mahtavalle persoonalle :)


  idaaa.ammankoski@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tykkään sun blogista, koska nämä sun kuvat ja tekstit oikeesti piristää päivää. Ja on mahtavaa nähä miten nuoret varsinki innostuu näinki paljo kuvien ottamisesta ja muokkauksesta, ja varsinki siihen laatuun panostamisesta:)

  Ja oon oikeestikki aikalailla kellon tarpeessa, oon nimittäin aina hukassa ku puhelimenki onnistun aina hävittää:D Ehkä toi komistus, (kyllä, sori Axu puhun kellosta) auttas jollain tapaa asiaa:)

  leila97-@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykkään sun blogistas suurimmaksi osaksi siksi, koska oot oma itsesi ja joka ei vaan laita kuvia vaan myös tekstiä löytyy blogista. Kuvat on myös mitä ihanimpia, rakastan sun tyyliä ja kuvakulmia, tää blogi on ihan sairaan hyvä kokonaisuudessaan. Tekstiä on siis mukava lukia koska kirjotat selvästi!


  iida-liina@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tykkään sun blogista, koska se on ihanan omaperänen ja oot niin pirteä aina! :-) Vaikutat tosi mukavalta ja ystävälliseltä. Ja osaat muokata ihan älyttömän hyvin kuvia!

  noora.kantola@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. 1. tykkään tästä sun blogistas just sen takia, et tunnut olevan todella itsevarma kun pidät blogias, ku yleensä kaikki pojat (en yleistä) niin on vaa sillai: "joo et oon niin kova ja sillai ja bloggaaminen ei oo poikien hommaa".
  Mut sää et oo sellanen, vaan oot mun mielestä yks parhaista bloggaajista ketä tiiän!!:) Aina kun luen sun postauksias, niin päivä piristyy mulla(:

  2.kävin tykkäämässä:)

  3. nelli.h@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Aika vasta oon alkanu lukea sun blogia mutta tosi kivoja kuvia ja jutut on mukavasti kirjotettu!:)

  nadjajosefiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. 1. Pidän sun blogista koska oot tosi omaperänen ihminen ja kirjotat hauskasti päiväs tapahtumista sun muista. Lisäks kirjotukses piristää aina mun päivää. + blogis on yks mun lemppareista. :)
  2.juu käyty on (:
  3. nora__@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. Tykkään tosi paljon sun kirjoituksista! Kirjoitat silleen hauskasti ja rennosti ja vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä. :D Ja tässä blogissa on paljon kaikkia ihania ja inspiroivia kuvia. :)

  kikigabriellachan@gmail.com

  VastaaPoista
 24. tykkään siitä kun kerrot omalla tavalla kaiken ja olet oma itsesi. Hyvä blogi!

  annika.miettinen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Blogisi on pirteä ja iloinen, vaikutat muutenkin tosi sydämelliseltä ja aidolta ihmiseltä. (: Oot ihanan omaperäinen ja arvostan sitä, että uskallat olla just sitä mitä oot, vaikka joskus oiski isot pojat jotain sanonu. :D Valokuvaat ihania kuvia ja muokkaat vielä paremmin, ja kun itse olen kyseistä alaa menossa opiskelemaan niin onhan tää sun blogisi aika inspiroiva tapaus! (: Tää on yksi niistä, joiden postauksia odotan innolla ja avaan ensimmäisenä.
  Tykkäsin sivusta ja kävin jo sivusilmällä (suurella sellaisella) kuolailemassa noita kelloja...

  beautiful.darkness@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. 1. Sun blogia on mukava lukee, kirjoat hirveen rennosti. Tykkään myös ku postaat melko usein. Sun tyylii on kiva seurata ja ehkä poimii sieltä jotain itellekkin ! : )

  antsa.16@hotmail.fi

  VastaaPoista
 27. sulla on mielenkiintoisia kuvia ja mukavan rentoa teksti':)
  sra-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. 1.oot nii rento ja heität läppää nii tyhmistäki asioista et saa aina välilä nauraa ja kunolla :) ja sun kirjotus tyyli on nii mukava & ihana ku laitat niitä kuvia aina välilä toooosi paljon :)♥

  hanna.vakkala@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Pidän blogistasi koska uskallat kertoa elämästäsi niin avoimesti ja muiden mielipiteistä välittämättä. Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti ja luen sitä säännöllisesti, on mukavaa kun kirjoitat aika usein!:) postauksiesi monipuolisuus on mielestäni mukavaa joten on aina jännittävää odottaa seuraavan postauksesi aihetta :)) tykkään blogistasi paljon!:) ja itsekin olen kokkolalainen niin on hauskaa että Kokkolassa on tällainen blogin pitäjä:)

  josefiinatuikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. 1. Öö... En tiedä edes mistä aloittaa.. No ensinnäkin en pidä blogistasi vaan rakastan sitä! No sen kyllä sinä tiesitkin jo. Tää sun blogi on ihan paras sen takia kosta tää kertoo itse sinusta, sun tykkäämisistä ja jutuista, sun pukeutumis tyylistä ja muutenkin juuri sinusta! Se tässä blogissa on parasta, sillä tää blogi kertoo itse sinusta, tai no ainakin toivon sitä. Sä et ainakaan mun mielestä yritä esittää jotakin muuta täällä. Ja toisena varmaan tulee se, että sä uskallat pitää tätä, sillä tiedän että olet saanut paljon kritiikkiä muilta tästä. Tässä blogissa on myös ihanaa raikkautta ja tyylikkyyttä. Näitä sun postauksia odottaa aina ilolla ja sitä, mitä sinä olet tällä kertaa keksinyt. Se tuo jännittävyyttä lukemiseen.

  On myös ihanaa katsella ja seurata sun kehittymistä kuvaajana ja muutenkin ihmisenä. Olen lukenut monia satoja blogeja, mutta vain sinun (ja picture puttonen) on sykäyttänyt minut ihanuudellaan aivan mahdottomasti. On ollut ihana ja on ihanaa seurata sinun elämääsi blogisi välityksellä. Rakastan blogiasi ja haluan mennä sen kanssa naimisiin! :D Ja sitten on muuten ihanaa, kun aina vastaat aina jokaiseen kommenttiin! :)

  Joo, tulipas pitkä :D

  laura.98kisu@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. sun blogis on yks mun suosikeista just sen takia, et kirjotat tosi syvällisiä ja koskettavia postauksia usein ja on myös ihana lukea tätä kun osaat kirjottaa jotenkin niin omaperäisellä ja erilaisella tyylillä. on kanssa kivaa vaihtelua lukea pojan kirjottamaa blogia ja sun tyyli on ihan omaaluokkaansa. ootte myös niins sulosia tyttöystäväs kanssa et on ihana seurailla teijän juttuja täältäkäsin ! postaat myös mukavan usein :)

  katsku96@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oot omalaatunen ja selität ihanasti kaikkia asioita, ja sun postauksia on aina mielenkiintosta lukee. Oot oma ittes ja se tekee tästä blogista yhden parhaista :--)
  laurah-@windowslive.com

  (rakastan noita kelloja, osallistun mahd. monessa blogissa aina näihin arvontoihin mutta kertaakaan en oo voittanu! :( )

  VastaaPoista
 33. 1. Aloin lukee sun blogia joskus kuukausi sitte. Muistan ku näin sun blogin ekaa kertaa, kahlasin sen _yöllä_ läpi koska en vaa pystyny lopettaa lukemista ja kuvien kattelua. (Tän takia nukuin pommiin aamulla, jippii:D) Haluaisin itekki oppia kuvaamaan ja muokkaamaan kuvia noi hyvin, ja saan tosi paljo inspiraatioa sun blogista. Sit uskallat olla semmonen minkälainen oikeesti oot, joka on tosi hyvä! Sen takia luen sun blogia(:
  Ku näin ton kellon, tajusin et en oo itekkään koskaa pitäny kelloa! Ala-asteella äiti osti mulle kellon, mut en pitäny koska aattelin samalla tavalla et se ois "nössöö". Mut nyt oon iha rakastunu ku näin ton. (:
  2. Tykätty on.
  3. ssaarraa---@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. 1. Kun löysin sun blogiin, ihastuin totaalisesti sun tyyliin ja sun kuvien muokkailuun - Olisinpa itekki noin taitava kuvien muokkaaja:-)
  2. Tykätty!
  3. katkau94@gmail.com

  VastaaPoista
 35. 1. Tykkään sun blogista persoonallisten kuvien ja mukavan kirjotustavan takia:)
  2. Tykkäsin!
  3. sadehtivaa@hotmail.fi

  http://guabk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 36. 1. hmh eka tykkäämisen kohde on varmaa sun kuvat. Rakastan itekki yli kaiken kuvaamista ja sun kuvat on nii hienoja et ne sai mut innostumaa kuvaamisesta uudestaa.
  tokana olis varmaa se et sä osaat kirjottaa hyvin eikä sun postit oo sellasii kävin just syömäss infoo (:
  ja tykkäämisen aiheit olis vaik kuik paljo enemmänki mut täs nyt on pari (:
  2.tykätty !
  3.aino.kovalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. sun tekstis on rentoo, mut silti puhut asiaa. mä niin tykkään siitä kuinka sun blogissa puhutaan erilaisista asioista ja että sä oot ottanu myös sun läheiset ihmiset tähän hommaan mukaan. sä puhut paljon maijasta ja te ootteki supersulosia yhdessä! muistan kuinka joskus sä olit käyny mun blogissa ja sit huomasin sut, mun oli pakko käydä sun blogissa kans! olit erilainen, tosi persoonallinen ja tykkäsin tosi paljon sun superhienoista kuvista ja sun ihanasta tyylistäs! oon sun tosi vanha lukijas, oon seurannu sua uskollisesti oikeestaan ihan sun blogin alkuajoilta saakka! oon kans himoinnu noita DWn kelloja yli kaiken, mut ei tällasella opiskelijan budjetilla paljoa tommosia ostella..... toi olis niin super joko mulle tai sitten ajattelin kelloa poikaystävälleni 18v synttärilahjaks, se ilahtuis ihan suunnattomasti, se vasta onkin noiden kellojen fani!

  ja mun osote on jensku01@hotmail.com :):)

  VastaaPoista
 38. 1)Tykkään tosi paljon sun blogista sen takia koska se on omaperäinen.
  Sulla on tosi kiva tyyli,ja erilainen kun useimmilla miehillä.(i think so).
  Tykkään kans tosi paljon sun kuvauksista ja ne on tosi upeita !
  2)Tykätty (:
  3)pauliinaaaah@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. En osallistu nyt arvontaa mutta haluan vähä udella :D Eli ku oon banneriin kirjottanu muokatessa ton nimen, miten oot saanu siillee että tää blogger ei survo siihen sitä nimee lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo juttu, lisätessä banneria laitat vaan tohon "Mainospaikka" että "Otsikon ja kuvauksen tilalla" :-)

   Poista
 40. Parasta sun blogissa on, että se on juuri sun näköinen, eikä kenelläkään muulla ole samanlaista. Myös mahtavat kuvat ovat iso plussa.
  Kävin tykkäilemässä, mirva_s@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. 1. Tykkään sun blogista ehkä siks, kun sä kirjotat niin monipuolisesti ja sitten sun kuvat on aivan ihania. Sun tyyli on myös ihan sairaan kiva :>
  2. Tykkäsin
  3. akuuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 42. 1. Blogisi on omaperäinen ja ainutlaatuinen. Kuvasi on hyvin suunniteltuja. (..todella hyvin.) ja hyvin toteutettujakin. Se hymy on jääny vähän vähälle mutta ei haittaa kun videoissa se on näkynyt. Monipuolinen blogi, kaikille vähän jotain. c:
  2.Peukku ylöspäin
  3.Tiedät osoitteen joten turha änkeä sitä tänne. >D

  VastaaPoista
 43. 1. Tää blogi on niin erilainen ko ne kaikki muut mitä seuraan. Sun ottamat kuvat on upeesti suunniteltuja ja toteutettuja. Osaat ja uskallat olla oma ittes ja puhut asioista avoimesti, etkä välitä pahisanonyymeistä:)

  2.*LIKE*

  3. janina-kristiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. 1. Tää sun blogis on hyvä, koska tää on pysyny suht samallaisena, eikä muuttunu ajan myötä ns. sellaseks massa blogiks. Tykkään kun sul o oma tyyli kirjotella ja sun postaukset o aina mielenkiintosii luettavii. Tarpeeks kuvii ja tarpeeks tekstii :) Jokainen postaukses on uniikki ja et kirjota semmosta mössö blogii '' tänää tein sitä. oli kivaa ! jee ! '' SUN BLOGIS ON SIIS TOOSI JEEES! :) ihanaa on myös positiivinen elämän asenne, etkä anna kritiikin lannistaa sua ! :)

  2. (Y)

  3. pahvikirahvi@gmail.com

  VastaaPoista
 45. 1. Pidän blogistasi ensinnäkin siksi mitä muutkin sanovat, eli että se on niin omaperäinen, erilainen, ainutlaatuinen ja se näyttää sinun omaltasi. Kirjoitat selvästi ja kuvasi ovat kauniita ja mahtavia. Vieläkin ihmettelen kuinka saat muokattua kuvista niin aidon näköisiä! Mutta alkuperäinen syy, miksi blogiisi ihastuin, oli tämä: Aina kun avaan blogisi etusivulleni, tuntuu kuin voisin suorastaan tuntea sinut blogisi kautta. Tämä blogi olet SINÄ. Et matki, välitä negatiivisista kommenteista tai lannistu. Arvostan sitä todella.
  2. Tykkäsin sivusta jo valmiiksi, rakastan kelloja ja varsinkin noita! Oma kelloni meni rikki pari kuukautta takaperin :(.
  3.enna.alastalo@gmail.com

  VastaaPoista
 46. tykkään sun blogistas koska sun tyyli on upee, sun jutut on parhautta ja se tyyli millä kirjotat on huippu! nää kuvat on myös upeita :)

  onnikoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. 1. Pidän sun blogista siksi, että se on ensimmäinen pojan pitämä blogi johon olen törmännyt, ja todellakin osaat pitää tätä! Arvostan uskallustasi tähän, olisin aika varma ettei yksikään kaveripojistani siihen kykenisi. Sun ottamat kuvat ja niiden muokkaukset on loistavia, omaperäisiä ja ihania katseltavia! Niihin ensimmäisenä kiinnitin huomiota. Pidän blogistasi koska se on niin sua!
  2. Tykkäsin sivusta, nuo kellothan on mahtavia!
  3. julia.andriette(@)gmail.com

  VastaaPoista
 48. 1. Tykkään sun blogista koska oot täälläkin omaitsesi. Sit tykkään sun tyylistä ja tavasta kirjoittaa blogiin tekstiä ilman, että siitä tulee ns. väkinäistä ja sekavaa:D Sit mun mielestä osaat kuvata tosi kivasti ja voisit vaikka mustaki napsii pari kuvaa joskus:D Ja sit oon seurannu tätä sun blogii ihan siitä alusta saakka ja tää on mun mielestä pysyny aina yhtä hyvänä ja tän ulkoasu on tosi jees! Sit yks tärkeimmistä asioista: tän sun blogin avulla susta ja maijasta kuulee vähän enemmän ja saa vähä infoo et mitä ootte tehny sillä välin kun ei olla oltu yhteyksissä:)

  jo-jossu@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. öö no mitä sun blogissa on, mistä en tykkäisi? :D Sun muokkaamias kuvias on aina kiva katsoa, koska ne on niin upeita ja jaksan lukea tekstisi! Useimmissa blogeissa en jaksa aina.. :D Tätä on aina mukava lukea ja kommentoinkin melekin joka postaukseen :)) Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja Maija saa olla onnellinen, kun sillä on sut ;)Mutta niin, tykkään kaikesta (liioittelematta) sun blogissas, joten jos alkaisin kaiken luetteloimaan, tästä tulisi aika iso romaani :DD


  ericamoi@windowslive.com

  VastaaPoista
 50. Tykkään blogistas koska oot ensimmäinen mun näkemäni poika, joka pitää blogia näin aktiivisesti. Oot aito ja sulla on hyvät jutut. =) tykkään kirjotustyylistäs ja lisäämistäs kuvista (ne on toooosi hienoja!!) ja blogin yleisestä ulkoasusta. Toivottavasti taso jatkuu samanlaisena kuin ennenkin =)

  kiiruska@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Ihanasti on blogisi uudistunut. Tuo etusivun kuva on aivan mahtava. Älä ota sitä ikinä pois. ;;

  Huui, en ole käynyt blogissasi 2 viikkoon ! Tänään tuli jotenkin sellainen ikävä tätä lukemaan..

  Njaa, taisin silloin sanoa, että tulisin Kokkolalandikseen 18.5 , mutta se sitten kaatui kun KOKO perhe -paitsi minä- tuli vatsatautiin. Taisi olla se norovirus. KIINNOSTAVAA ON. JATKA LUKEMISTA. :---P

  Olen tässä ehtinyt käydä mutkat Helsingissäkin. Siellä tosiaan puissa oli lehdet parhaimmillaan ja lämmintä. Täällä rannikolla vielä väristään kylmästä.

  Maija on niin nättinä aina ! Uskomaton meikkaaja ja hiustenlaittaja ja mikä tyyli. Olette edelleen niin sulosia.

  UU, KELLO. MEILLE. LUKIJOILLE. Oletko tosissasi ? Komian kellon annat pois.
  Osallistun siihen silti. Vaikka minun tuurilla ei voiteta.

  1. Blogi on siisti ja simppeli. Mukavaa lukea toisten toilailuja ja sinun värikästä tekstiäsi. Kuviakin voisin katsoa kolme tuntia putkeen. Jänniä nuo photoshopatut kuvat kun ei itse osaa. Niin mukava, huoleton meininki.
  2. Tuota, jos ei ole FaceBookia.. Olen säästynyt siltä - toistaiseksi.
  3. Jaa, että sen saa oikein valita.
  Osoitteeni: 0nsl00w@gmail.com (Nuo ns. 'OOT' on sitten nollia.)

  Tuli vähän pitkä kommentti.

  VastaaPoista
 52. Löysin blogis koska oot maijan boifrendi ja sitten aloin pitämään tästä siksi koska uskallat olla oma itsesi etkä välitä muiden mielipiteistä + kuvasi ovat hienoja ja ideasi hyviä :) kirjoitat myös hauskoja juttuja yms:)

  peppi.kk@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Tykkään sun blogista, apua, mitä täs nyt alkais luetella. Nosiis ensinnäkin mulla on ite kokemusta "pukeutumisennakkoluuloista yms" joten mua arvostan sua suuresti et uskallat olla oma ittes. Muutenki oot jotenki niin sulone, et toivoisin et mul ois tollai isoveli ;D sun blogissas on _mun lemppari_ noita kuvanmuokkauksii ja muutenkin "pahana päivänä" ni mistäs muualta se inspiraatio löytyis ku täältä. Osaat olla aina niin ilonen :D
  Ja jos nyt haluan tässä samalla osallistua kisaan niin voin kertoa että tykkäsin sivusta jo ennen tätä kisaa.

  Janica.Peltonen@hotmail.com

  btw. mun blogissa on sulle haaste, mutta se tulee vasta seuraavassa postauksessa

  VastaaPoista
 54. heei nyt takapakkia, mun sähköpostiosoite vaihtu, se on nykyään Luukussa, koska toi vanha tukkiutui täysin. Uuus on: Janica.Peltonen@luukku.com

  Kiitos ja anteeks :)

  VastaaPoista
 55. en halua osallistua kilpailuun mutta pakko kommentoida että tää sun blogis on ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 56. Tykkään sun blogista hurjana koska sulla on usein humoristinen tapa kuvata ja muokata kuvia. Niitä katsoessa hihittelee joskus itsekseen ja tulee hyvälle tuulelle. Ja se pahvilaatikkopää on ikuisesti minun idoli, oikeesti luen sun blogia sen takia!

  i.sakk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 57. En hirveän paljon jaksa lukea "teiniangstpaskaa", vaikka itelläki on välillä varmasti sellasta :D siks tykkään sun blogista ku täällä ei oo tullu vielä vastaa sellasta, oot muutenki vaatteines ja hiuksines tosi mielenkiintoinen, ja varsinki siks kiva nähä välillä tommosta erilaista tyyliä pojilla, ku täällä mun käpykylässä eioo kenelläkää samanlaista tyyliä! Sun kuvienmuokkaukset on kivoja, tykkään katella niitä, ku en ite osaa muokata kuvia oikein yhtää :D sun viimesin videopostaus (ja ainut jonka ooon nähny, emt onko enempää?) oli kiva kattoo, ku puhut tosi söpösti, selität oikee ;D ja mukava lukee jonku pojan blogii, muiden poikien blogeille enoo lämmenny ollenkaa :D

  kikaaa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 58. Tyykkään sun blogista tosi paljon vaikka en nyt ookkaan niin innostunut kauheesta muokkailusta... On niin ihanaa kun uskallat olla ihan oma aito itsesi! Ja alun perin alkoin lukemaansun blogia kun hoksasin jostain sun upean hiustyylin! :D Ja voisit tehä videopostauksia enemmän, ne on vaan niin hauskoja ja ihania! Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä kauan! :)

  noppa@kemilainen.com

  VastaaPoista
 59. Heeeeei Axel, sulle ois haaste mun blogissa !:)

  hippusiaonnesta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippulishei! :-) Meenpäs katsomaan! :-)

   Poista