tiistai 31. tammikuuta 2012

In your head, in your head, they are fighting

Heippa vaan kaikille! Viime postauksesta on vierähtänyt lähes viikko, meikäläinen kun tuskailee tässä kuluvan koeviikon vuoksi, joka alkoi viime perjantaina äidinkielen kokeella ja esseen kirjoituksella. Samalla teen töitä saadakseni vähän rahaa.


Tänään (vai pitäisikö sanoa eilen, koska ollaan jo tiistain puolella.. Joka tapauksessa puhun nyt maanantaista:D) kävin biologian kokeessa ja kolmeen asti luin huomiseen ruotsin kokeeseen odottaen samalla isän kutsuhuutoa, koska olin lähdössä remontoimaan taloa, johon meidän on tarkoitus maaliskuussa muuttaa. (Jep, voi olla vähän vaikea kuvitella mut remontoimassa, hahah, mutta oikeesti oonkin kunnon remonttireiska.. :D) En kuitenkaan mennyt tänään remonttihommiin, vaan Maijalle bussilla:> Huomenna sitten töitä:>
3axus1
Sunnuntaina otin huoneessani itselaukaisimella muutamia kuvia naamataulustani, ja tämän illan/yön aikana muokkailin niistä tällaisen. Oikeastaan tykkään jopa itse lopputuloksesta, mutta mun kohdalla on yleensä aina niin että kun itse tykkää, niin muut eivät :D Miltä ylläoleva kuva teistä näyttää :> ?


Kuvanmuokkauksesta puheenollen, oon saanut paljon kysymyksiä siitä, miten muokkaan kuviani:> Pääsääntöisesti muokkaan kuviani kolmella eri tavalla, tai yhdistellen näitä tapoja. Tosin sääntö ei aina päde, koska haluan aina kokeilla jotakin uutta, joten kuvanmuokkausoperaatiot eivät koskaan ole täysin samanlaisia :D


Ajattelin kuitenkin esitellä teille nämä kolme tapaa:) 
(Muistakaa kuitenkin että en todellakaan kuvittele olevani parasphotoshoppaajakoskaan, koska sellainen en ole, harjoittelen vasta:) )


beforeafter1 Tälle kuvalle tein vain ns. pikamuokkauksen, korostin vähän sinistä väriä ja lisäsin vinjenttiä. Sen lisäksi tosin pehmensin kasvoja ja tummensin hiukan silmiä.
beforeafter2
Tämän, yllä olevan kuvan värejä olen muuttanut melko radikaalisti. Before-kuvan värimaailma on melkolailla sininen, jonka after-kuvassa muokkasin seepiaksi, tosin sitä ennen säädin hiukan kuvan käyriä. Lopuksi lisäsin vähän vinjenttiä.
beforeafter3
Tästä kuvasta ensin sen verran, että todella moni on kysellyt kuinka saan monta samaa ihmistä yhteen kuvaan. Voi kun osaisin selittää paremmin, mutta tämä onnistuu Photoshopissa tasomaskin avulla. Erittäin vaikea selittää kirjoittaen.. Äh, joka tapauksessa, tämän lisäksi korostin kuvassa sinistä. 


PS. Katsokaapa mitä löysin kirpparilta muutamalla eurolla! Etsin kyllä sellaista pyöritettävää puhelinta, mutta kelvatkoon tuo nyt tähän hätään;) Ai, mitäkö varten ostin nämä? Kuvauksia varten, tietty! ;) Kunnon postausta tulossa mahdollisimman pian, stay tuned:) puhelinsydän

18 kommenttia:

 1. Eka before-after kuva kusee. Alempi kuva on pienempi kuin ylempi, ihme ettet sitä itse huomaa. Kato naamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, en oo ihan varma mutta johtunee vinjentistä, kun sitä lisättäessä kuva menee pikkusen "kasaan" :>

   Poista
 2. Vitsi sulla on ihana blogi! jään seurailemaan:)

  http://makeyourlifeafantasy.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe voooi kovasti kiitoksia!♥ Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. sun blogi on ÄLYihana! oot söpö :-)

  http://linkkaablogis.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha tässähän ihan punastuu :) Hirmuisesti kiitoksia sulle♥

   Poista
 4. en tajuu miten susta voi saada semmosen käsityksen et olisit muka homo ? musta näytät normaalia paremmalta :-) mitä ihmeen vikaa tossa tyylissä, sulla on tosi hyvä maku ainaki suurimaks osin :D käsikorut oli ainoo juttu mitä en vielä oo pojilla kauheesti näkynyt paitsi nominationeina... jään innolla seurailemaan ja jatka samaan malliin ! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä kans tajua, tai nojaa, poikien keskuudessa ainakin poikkeavat yksilöt leimataan armottomasti homoiksi. Jos homous ois yleisesti hyväksyttyä niin tuskimpa leimattais. Siitä on vaan tullut vähän niin kuin haukkumasana, ei ollenkaan kiva. Hehe multa löytyy käsikoruja läjittäin, esittelin nekin taannoin täällä blogissa:> Mutta voi kiiiitos paljon♥ :)

   Poista
 5. kannattaa opetella tekemään kuviin värin korjailut, koska näin suht kokeneen kuvanmuokkaajan silmään noi siniset kuvat pistävät tosi paljon silmään. Mutta muuten kuvasi ovat tosi kekseliäitä ja hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tarkotuksella tehnyt noista kuvista sinertäviä, luodakseni "jäätävän" vaikutelman:> Mutta kiitos! :)

   Poista
 6. Ihan älyttömän hieno banneri !mahtava :D
  http://my-run-away.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. AAA , ihania & Mikä on sun kamera ? esimerkkinä : nikon 3100D , tollein et mikä se niinku on nimittäin ite oon hankkimassa järkkäriä & tässä ois aika hienoja kuvia & laatu jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä just tää Nikon D3100, ja no kyllä se aloittelijakuvaajalle sopii hyvin, mutta mä oon ainakin alkanut kaipailemaan vähän parempaa, ja kesällä aion vaihtaa Nikonin leiristä Canoniin, 60D on ostoslistalla:> Mutta jos harkitset esim Canon 1000D/1100D ja Nikon D3100 välillä niin suosittelen ehdottomasti D3100:aa :>

   Poista
 8. wau hienoja kuvia ja tosi upeasti muokattuja! Näit kelpaa katella! :)

  VastaaPoista