maanantai 21. marraskuuta 2011

Nyt myös Facebookissa+ ARVONTA!

Elikkäs tein nyt Facebookiinki mun blogille tykkäyssivun, koska se on niin kätevä tapa teille seurata tätä blogia. Tykkäilkää siitä ja näätte sitä kautta kaikki blogipostaukset ja ehkäpä jotain ekstraakin;> Mun blogia siis voi seurata nyt Bloggerin lisäksi kahdesta paikasta:


Bloglovin´sta

sekä nyt myös Facebookista.

Kuvia klikkaamalla pääsee sivustoille!

Ja viimeisenä, nyt ois aika käynnistellä A Boy With No Namen ensimmäinen arvonta! Haluan että myös blogin anonyymit lukijat voivat tähän osallistua, mutta täytyy vähän tuntea blogia;) Palkinto on 10euron lahjakortti Glitteriin, sekä matkapakkaus lempilakkaani TRESemmeltä! Eihän noi paljon oo mutta silti.  Arvontaan voi osallistua seuraavanlaisesti: 

Kommentoi tähän postauksen, ja kerro lyhyesti mikä tässä blogissa on parasta ja mikä saa sinut lukemaan blogiani. :) Liitä kommenttiisi jonkinlaiset yhteystiedot, jotta saan sinuun yhteyttä jos voitto osuu kohdallesi! Valitsen voittajan täysin satunnaisesti. Osallistumisaikaa on 4.12. asti.  Arpaonnea!


19 kommenttia:

 1. Tykkään sinun elämänasenteesta ja siitä, että uskallat olla oma itsesi ja näyttää siltä. Tästäpä syystä luen tätä! :)

  Jos maailma mullistuu niin hurjasti, että onni suosii, minua voi ahdistella bloggerin kautta.

  Marssa

  VastaaPoista
 2. Pidän sun tyylistä ja asenteesta tosi paljon :) ja sun blogilla on kiva ulkoasu ja osaat kirjottaa mielenkiintosesti! Siinä syitä, jotka tuli ekana mieleen :> niin ja sekin, että tunnut tosi mukavalta ja ystävälliseltä! Sulle on aina kiva kommentoida.

  shenna@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Kiinnitin heti huomiota siihen, että sä osaat olla sellanen ku sä ite haluut etkä mee ns. massan mukana kaikessa. Esität mielipitees niinku sä ite näät ja tunnut olevan tosi mukava ja sellanen joka ei halua kellekkään pahaa! (-:

  riinamoi@windowslive.com

  VastaaPoista
 4. Luen sun blogias, koska kirjotat hyvin ja kiinnostavia juttuja. Parasta tässä blogissa on kuvat, aiheet mistä kirjotat jaja kaikki. Tää on kokonaisuudessa yks mun lempi blogeja mitä seuraan. :)

  Mun sähköposti osotteen taijatkin jo tietää, mutta laitan sen silti tähän. retu96@gmail.com

  VastaaPoista
 5. ensimmäisenä kiinnitin huomion blogissa mm selkeään ulkoasuun ja tapaan kirjoittaa. Elämänasenne kohdallaa ja jutut jaksaa lukea aina alusta loppuun. Plussana toki suloinen kirjoittaja :D Löydän myös postauksistas paljo asioita joihin voin itse samaistua, joka innostaa mua lukemaan :)

  jennieannihilation@hotmail.com
  se-x-factory.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blogin vasta eilen ja tykästyin tähän samantien. Parasta blogissas on mun mielestä edhottomasti hyvät jutut, kirjoitat mielenkiintoisesti ja sillai että jaksaa lukee. Sulla on myös siisti tyyli joka sopii sulle ja vaikutat mukavalta ja semmoselta jalatmaassa tyypiltä (:

  VastaaPoista
 7. Niin ja muuten aattelin ilmottaa että laitoin sun blogin tuohon erikoispostaukseen:

  http://zirppps.blogspot.com/2011/11/linkkaa-blogisi-postauksen-mun-mielesta.html

  VastaaPoista
 8. Ekan kerran kun luin blogias huomio kiinnitty sun tapaan kirjottaa, mahtavaan asenteeseen ja kuvista oon tykänny kanssa tosi paljon :) Sun blogi eroaa jotenkin todella paljon muista bolgeista joita luen, mutta sen takia varmaan tykkäänkin sun blogista vielä enemmän! Ja toi Don´t blame yourself, don´t change yourself - otsikoitu postaus oli aivan mahtava, toivon todella että moni ihminen on sen nähnyt :)

  airpainter@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Sun tyyli pisti heti silmään, pukeudut tositosi kivasti ja musta on mahtavaa, että näytät siltä, miltä itse haluat, etkä välitä muiden mielipiteistä! :)

  leinonen.iiris@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Se on ehdottomasti parasta ku oot oma ittes! Sun tyyli on myös tosi kiva :)Osaat kirjottaa hyvin ja sun postauksii jaksaa aina lukea!

  anu__96@hotmail.com <- tos on 2x toi _

  VastaaPoista
 11. Alunperinhän päädyin tänne ihmettelemään, että joku poika on uskaltautunut aloittamaan oman blogin. Sä vielä olit uskaltanu tehä siitä ihan omanlaises ja olla rohkeesti oma itses.
  Oot hurjan söpönen ja mielipidepostaukset on jotain niin mahtavaa: saa oikeesti jotain ajatuksia aikaan. :)

  hepsu95@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tosiasiassa klikkailin itsesi sun blogiin, koska oot kuitenkin miespuolinen ja kiinnostus heräsi kun näitä nyt kuitenkin on aikas vähäinen määrä verrattuna sen toisen sukupuolen bloggarimäärään. :D
  Jäin sitten lueskelemaan sun tekstejäsi ja täytyy sanoa, että koukussa olin: oot niin ihanan aidon tuntuinen ja sulla on hyviä kuvia sekä ilmaiset itsesi todella hyvin. (:
  (Ja plussaa hyvästä ulkonäöstä ja todella hyvästä vaatemausta...) :D

  beautiful.darkness@hotmail.com

  Tai blogin kautta saa hätistellä jos nyt sattuisin jollain ihmeen tyylillä voittamaan. (:

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään aidoista ihmisistä ja jossain toisessa blogissa/artikkelissa oli juttua sun blogista niin mielenkiinto heräs.

  Sä oot niin positiivinen ja mielipiderikas että tänne on tullut palattua uudestaan ja uudestaan :)

  Mukavaa talven jatkoa!

  pia1972 at jippii.fi

  VastaaPoista
 14. Tää sun blogis on sellai pirtee yhistelmä hienoja vaatekuvia ja sit semmosia ihan arkielämäänki liittyviä juttuja, teksti on helppolukusta ja sujuvaa, jonka takia sitä jaksaa lukea.
  Ja hyvä juttu ku sulla on mielipiteitä ja tuot niitä esille.
  Jos nyt mua onni tai joku potkasis ton arvonnan suhteen, nii blogin kautta oon tavoitettavissa.

  VastaaPoista
 15. Parasta sun blogissas on se et ilmaset oman mielipitees etkä vaa "mee massan mukana", ja varsinki nykyä harvalla jätkällä on pokkaa siihen. Kiinnostus pysyy myös hienojen kuvien ja postauksien takia.
  Mikä saa mut lukee sun blogii,, varmaa se et et oo "massa teini" ja et oon pikkuhiljaa koukussa siihen mitä sun elämään kuuluu :D

  Yhteyttä saa; mirva_s@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tykkään sun kirjoitustavasta ja erikoisesta/omalaatuisesta/uskaliaasta tavasta pukeutua. Musamakukin on kohdallaan ja oot vaan niin sulone. :)

  Klickkaa mua facessa. ;)

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä on parasta että oot oma ittes ja ihana just sellesena!:-))

  jennaaah94@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Voisin kirjottaa tähän vaikka mitä kornia, mutta..tykkään hirveesti siitä, että uskallat olla oma ittes ja näyttää sen kaikille. Blogis on omalaatunen, ja tykkään sun tavastas kertoa juttuja. Vaikutat myös tosi mukavalta ja semmoselta rennolta persoonalta :)

  vois sit kans osua muhun bloggerin puolella :)

  VastaaPoista