keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Fields of gold

Ää, mua ärsyttää. Mun piti viikonlopun aikana saada paljonpaljonpaljon kuvamateriaalii blogiin laitettavaks, ja esimerkiks uus kuva bannerikskin piti kuvata. Mutta miten kävikään? 

En saanut kuvattua melkeempä mitään:D Eräänä iltana kuitenkin laitoin maiharit jalkaan ja kun en saanut kuvailuseuraa, niin lähdinpä sitte yksin läheiselle pellolle auringonlaskun aikaan. 

Ette uskokkaan miten mua ärsytti kun tallustelin takasin, mielessä ajatus: "JESS enpä kastunu vaikka toi pelto oli vesilätäkköjä täynnä!" ja pellon reunalla kuitenkin upotan jalkani puoleen polveen asti veteen. :D Kerkesin melkeen jo iloita siitä että laitoin maiharit, ja aattelin että eihän ei näistä nyt läpi mee vesi, mutta se ajatus haihtu heti kun tajusin kenkieni olevan läpimärät ulkoa ja sisältä.. :D

Toheloinnista huolimatta, tässä muutama kuva kyseiseltä pellolta:)

Ja elikkä tosiaan, torstaina on Oulun matkan aika, juna lähtee täältä 10:35 ja Oulussa ollaan perillä noin yheltä;) Ostoslistalla on ainakin: takki, bleiseri ja uudet mustat tennarit.


Siitä reissusta tuleeki sitten kunnon postaus, kamera kulkee kaulassa koko päivän:)

8 kommenttia:

 1. ! haa, itekkin olin lähössä Ouluun chillaa joskus tässä mutta tietoo ei oikein oo että millon pääsis lähtemään. :<< Ja hei se täytyy sanoo, vältä vinosti otettuja kuvia, ne repii ainakin mun tervettä ajatusta eikä ne ole mitenkään professonisteja... (taino riippuu kyllä kuvauskohteesta ja tälleen ja oma mielipide vain♥) mut muuten tosi ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Honeymelon: No siitä vaan varaamaan huomiselle liput;) Ja jep tiiän, oli vaan pakko laittaa toi viimenen kuva koska ei ollu mitää muuta tommosta "isompaa" näkymää tosta pellosta ja ois ollu ihan tylsän näköstä jos ois ollu pelkästään lähikuvia ohranpätkistä:D Mutta kiitoskiitos:)

  VastaaPoista
 3. No todellakin otat sieltä Oulusta kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: I sure do, ja paljon;)

  VastaaPoista
 5. Oonko mä jotenkin outo, kun tykkään tommosista vinoista kuvista? :DD Mut tosi hyvälaatusia kuvia kyl. :)

  VastaaPoista
 6. KikiGabriella: Hehe, no hyvä että joku tykkää, kiitos:))

  VastaaPoista
 7. Noniin oliks kiva reissu Oulusa?? :D:D:d eiks sun pitäny eile käydä .D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2: No olihan siellä, värkkään täs just postausta siitä:D

  VastaaPoista