keskiviikko 26. lokakuuta 2011

En vaan osaa..MATIKKAA.. Se on nähty niin monta kertaa, että vaihoin sen eilen Nessun kans lyhyeen. Eipähän tarvi enää otsa rutussa pähkäillä "helpoimpia" tehtäviä.. Hyväksyin sen että mua ei vaan oo luotu matematiikkaneroks. (No shit?) :D


Huomenna pitää vielä kertoo tästä arvon herra matikanopelle, veikkaan et se ei oikeen tykkää ku tehtiin tämmöstä hirveyttä sen selän takana D:


Kuitenki, tässä mun uusima lukujärjestys:D
Huomenna alkaaki sitte kaheltatoista, not bad? :)


Hyvää pikkulauantain jatkoa teille rakkaat lukijat, palaillaan♥

11 kommenttia:

 1. Haha! ei muakaan ole luotu pitkälle matikalle, otin sen viikko sittne pois mun lukujärjestyksestä. Nyt munkin lukkari on hyppyjä täynnä. XDD

  VastaaPoista
 2. No joo, en toki oo kateellinen sun lukujärjestukselle...
  Itelläni on ihanaiset 30 tuntii viikossa.
  Lukiossa ilmeeisesti on lyhyempiä päiviä kun yläasteella...
  Mut noi kuvat on hienoi :))

  VastaaPoista
 3. Eihän se sille matikanopettajalle kuulu mitä päätöksii teette. Ihan luontevaa, että ekojen jaksojen aikana vaihtaa pitkästä lyhyeen :)... En nyt sanois että Lukiossa on lyhyempiä päiviä kun yläasteella. Lukio on silti ehkä pikkusen rankempi koulu kuin joku peruskoulun yläluokat.

  VastaaPoista
 4. kerranki sulta nähään jotai ilmeitä!:__D

  VastaaPoista
 5. Et oo ainoo ! :) Eilen kävin uusimassa pitkän matematiikan ekan kurssin kurssikokeen ja näyttää yhtä pahalta ku edellinen. Mut ajattelin asian sillain, että musta ei tuu lääkäriä, ei sillä pitkällä oikeestaan tee mitään. Lyhyeen vaihdoin jo ekoilla viikoilla.

  VastaaPoista
 6. Honeymelon: Hehe, kannatti:D Paitsi musta tuntuu kuitenki että kadun tätä päätöstä joskus myöhemmin:o

  Anonyymi1: Haha, no ei oo mitää syytä kateuteen, mun kolmas, neljäs ja viides jakso onki sit sellasta kaheksasta neljään melkee joka päivä.. Viitosjaksossa tais olla neljä tollasta päivää viikossa:s Mut kiitoskiitos:))

  Anonyymi2: Ei kuulukkaa, mutta meiän matikanopettaja kuvittellee et sille kuuluu:D Se on ollu kaikille muillekki vaihtajille ihan raivona. Ja true, vaikka jotku päivät onki lyhempii joskus nii työtä on paljo enemmän.

  josu: Hahah, ei aina jaksa olla vakavana:D

  sopo: Mullaki on uusinta eessä ens viikon maanantaina:o Koitan vaan saaha sen hyväksytyn vähintää, että ei menny koko kurssi hukkaan:/ Niimpä, ja voihan noi kurssit suorittaa vaikka kymmenenki vuoden päästä jos vaan riittää intoa:)

  VastaaPoista
 7. Ihmeellinen matikanope sulla öööömmmhhh :DD toivottavasti ei ihan tommonen ---> http://www.youtube.com/watch?v=m-5781ST1QU  Hyi kauheee :D::D mää olisin varmaa kirkunu niinkö tytöt ja juossu täysii luokasta :DDd mutta määhän oon niin kilttipoika etten joutus tommoseee :)

  VastaaPoista
 8. jos sulla on cs5, miks muokkaat paintilla noi lainit..

  VastaaPoista
 9. Mitä sait niistä kokeitsta? :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi3: Hahahahaha:DD On meiän opettajan aggressiivisuus varmaa ainaki melkee samalla tasolla..? Hahah, mulla oli yläasteella monta melkee tollasta tilannetta parin opettajan kans:D Lukiossa oon ryhdistäytyny :> ::D

  Anonyymi4: Noi on gimpillä:D Ja halusin tehä niistä leikkisiä, that´s why.

  Anonyymi5: Sain tosta pitkän matikan ekan kurssin kokeesta 4½, että tota joo.. Mutta onha se tosiaan nii et hyväksyttyynki arvosanaan vaaditaan puolet koko kokeen pisteistä. Kai. :D

  VastaaPoista
 11. Olisit saanut photoshopilla viellä smoothimmat ja "leikkisämmät" kuin noi ! Ei olis tullu noin rumia kulmia :( sori

  VastaaPoista