lauantai 6. elokuuta 2011

Down by the river

Syksy on tulossa. Aika masentavaa. Vuodenajoista vihaan kaikista eniten kyllä syksyä... Ois vaan kokoajan kevät! :D Tosin, syksyllä taas saa ihan luvan kanssa alottaa käyttään huiveja(; Loppuukohan mun pakkomielle huiveihin koskaan? Btw, ostin viime viikolla uuden harmaan neuletuubihuivin täydentämään asukokonaisuuksiani. ;) En jaksa siitä ottaa kuvaa, mutta eiköhän se piakkoin näy päivänasu- kuvissa.


Yks päivä muuten istuskeltiin Maijan kans Suntin rannan penkeillä, niin meille tuli joku mummo ojentamaan TUTTIA, kysyen: "Ette kai te tytöt tällasia enää syö? HAHAHA" Oltiin silleen ".....tytöt?:D:D:D" Se keräili roskia vapaaehtosesti sieltä, kunnon kansalainen:) Se oli oikeesti tosi symppis se mummeli :D Samana iltana myös jotku mormoonit tuli pyörillä saarnaan meille, silleen "Rakastathan sinäkin Jumalaa?" ja koittivat "värvätä" meitä uskontokuntaansa:D Mä en tajuu miks, mutta mulla ei pitäny YHTÄÄN pokka, vaan hajosin ihan kympillä, en siis tahallaan, en voinu sille mitään:D 


Ja muutenki lähiaikoina JOKA PÄIVÄ joku on tullu puhumaan mulle, siis ihan randomilla. Yks herrasmies huomautti mulle kans mun Antti Asplundin rististä: "Jaa sulla oikeen piispan risti" Okei:D


Mutta joo, kiinnostiko ketään? Epäilen :D Tässä kuitenki tuon päivän päivänasu- kuvat, jotka otettiin "kauniin" Suntimme varrella...
Hattu, huivi, vaarinpaita, chinot ja kengät H&M
Ristikaulakoru Antti Asplund
Laukku ASOS.COM
:)

14 kommenttia:

 1. aa! syksy on hyvä juttu, sillon on punaista ja värikästä. JA SAA PITÄÄ HUIVEJJA JA VILLAPAITOJA JA JUODA KUUMAA KAAKAOTA! Ja on ihania kurasäitä joiden jälkeen pääsee viltin alle... keksisin syksystä vaikka romaaniksi positiivisiä ajatuksia. Kai sitä siitä tykkää kun on tällänen alkuperäinen syksynlapsi. XD ps toi laukku on ihana♥ , auringossa siihen tulee metallinkiiltoo ellei se nyt vaan oo mun silmäharhoja. :o pps....hymy.....

  VastaaPoista
 2. Komppaan Ho neymelonia, syksy on ihana vuoden aika, koulu alkaa, syksyvaatteet, valittaminen tuulesta ja sateesta, huvit tietty, saa pitää villaisia pipoja ja lapasia (rakastan kaikkee villaista) , tulee nopeasti pimeä (mä tykkään istua sisällä kynttilöiden kanssa) Ja aah. Tietenkin se että on ihanan viileä ja saa kättää sateenvarjoa! Mä voisin elää ikuista syksyä!

  VastaaPoista
 3. Honeymelon: No noi on kyllä totta, mut mua masentaa jotenki syksy AINA:D En tiedä miks=< Noo, kai mä jotenki selviin:D Ja hehe, kiitos♥ :)

  Santeri: Mua taas ei houkuttele yhtää syksyn tuulet ja sateet, paitsi sadepäivät jotka saa viettää sisällä lämpimässä:) Mut tosiaan, ku on viilee ni voi tunkee enemmän vaatetta päälle surutta;)

  VastaaPoista
 4. pakko sanoa että tuo sun päivänasus on ihan kamala. Tuo sun paita on ihan hirveä ja ihan hirveän näköistä kun on PELKKÄÄ mustaa ja koska oot tollanen siimakin vielä. Ja mua ärsyttää suunnattomasti että raiskaat tuota antin ristiä että oot pitänyt sen siitä asti kun oot saanu sen, joka ikisessä päivänasu postauksessa. Ja suurin osa sun päivän asu kuvista on "tyhmiä" siinä mielessä että vaikka sulla onkin paljon kivoja vaatteita ja osaat yhdistellä niitä, niin sun asentos ja ilmees ovat hirveitä. Ja en nyt oo sellanen perus dissaaja et hyi homo mutta siis vaikutat siltä että oikeen toivot että sua huudellaan homoks ja oot muuten tosi ruma ja niin on sun tyttöystäväskin ! kiitos ja anteeksi

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: No tässäpä tuli taas positiivista kommenttia. Tosin tää vaikutti jo MELKEEN asialliselta::D Enkä nyt sanois hirveeks raiskaamiseks, ku tuo risti on ollu kolmessa asussa tää mukaanlukien? Ja siinä välissä muuten on yks asu ainaki jossa ei tätä ristii oo. Ja jälleen kerran, helppo se on anonyymina tulla arvosteleen, palaisin kyllä halusta nähä sun ihanat ilmees ja asentos, ei millään pahalla.

  "Oot muuten tosi ruma ja niin on sun tyttöystäväskin" Hmm, kiitos ? :D Omaa naamaa kehiin?

  VastaaPoista
 6. Hahaa, ihme mummeli... :)
  Mistä muuten ostit sen harmaan tuubihuivin?
  Kiva muuten että jotkut (vaikkakin tosi harvat) pojat käytttää tollasia laukkuja. Monen mielestä ne on "tyttömäisiä" ja että vaan tytöt voi käyttää niitä, mut miks pojat ei vois. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Hehe, just läppä;) Jaja ostin sen H&M:ltä=p Ja oon samaa mieltä tossa:D Miksipä ei käyttäis, onhan tää kuitenki ihan miesten mallistosta tää laukku:)

  VastaaPoista
 8. on kyllä isälle pahin mahollinen poika jonka voi saada, vai onko tää tyttö, iha oikeesti sori mutta pakko sanoo että en ottas selkoo..

  VastaaPoista
 9. Yhdyn edelliseen. Ja moni sun päivän asu on oikeestikkin aika hirvee, mut hei makuasia ja mitä täs toisten pukeutumiseen puuttumaan ko jokane kuitenki saa näyttää miltä näyttää..

  VastaaPoista
 10. Hieno koru hermanni

  VastaaPoista
 11. Ajattelin vain kysyä, että onko homot onnellisia?

  VastaaPoista
 12. Harrastakko sää semmosia takaoven juttuja?

  VastaaPoista
 13. ^Pojat kasvattaa virtuaalipippeliä.

  VastaaPoista
 14. häh ooksää homo? tyylikkäitä vaatteita sulla!
  elämähän on, kyllä anot keksii jokaisesta jotaki paskaa mutta sää oot kyllä söpö etkä ruma ! :D

  VastaaPoista