sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Antti, you´re the man!

Viime kerralla, kun olin Helsingissä, mun ostoslistan tärkeimpiin tavaroihin kuului Antti Asplundin risti, jota olin kauan halunnut , mutta jaksamista Asplundin nettikaupasta tilaamiseen ei mulla riittänyt:D Sit siinä kävi niin, että selvitettiin vaan se osoite, Isoroobertinkatu 38, mutta ei sitä, missä tää kyseinen katu sijaitsee. Niimpä sit kysyttiin ohimennen neuvoa eräältä Monkin myyjältä, joka neuvoi kulkemaan Aleksanterinkatua suoraan, kunnes eteen tulisi "loiva ylämäki" jonka huipulla näkyisi McDonalds, jonka jälkeen pitäisi kääntyä oikealle.

Tosiaan, loivia ylämäkiä nähtiin 4 ja Mäkkejä 3, että niin.. Lopulta kuitenkin onnistuttiin löytämään Isorobeertinkatu, mutta eipä sitte tiedetty että kumpaan suuntaan sitä pitäisi lähteä kulkemaan, että 38 tulisi vastaan. Oikealle vai vasemmalle? Ja aikaahan liikkeen sulkemisaikaan, kello neljään, oli noin 15minuuttia..

Lähdettiin sit päättömästi juoksemaan kaikkien ostoskassien kanssa oikealle, juostiin se katu päähän asti, bongaamatta Island- liikettä, jossa ristejä olisi myynnissä.. Kello oli 15:59. Luovutettiin. 

Sit katottiin että lähellä olevasta liikkeestä poistui joku, ja samalla lukitsi ovet. Käveltiin liikkeen kohdalle, ja kuinkas sattuikaan, siinähän se Island sitten oli.. Kello oli tasan 16:00, sulkemisaika. Senhetkistä ärtymystä on vaikea kuvailla:D

Joka tapauksessa, Maija ja Jossu olivat tämän viikon alussa Stadissa shoppaamassa, ja ostivat samalla mulle pitkään haluamani ristin(; Ja vieläpä, Antti Asplund oli liikkeessä ostohetkellä itse paikalla!

<3

Loppu hyvin, kaikki hyvin?(;

7 kommenttia:

 1. toi risti on aivan ihana :)
  ootko muute ihan hetero ?

  VastaaPoista
 2. sara: Tänks!:)

  Anonyymi: Jep, niin on:) Jaja EDELLEEN, oon:D

  VastaaPoista
 3. Toi risti on kyllä hieno,onks se puuta vai mitäP :D

  VastaaPoista
 4. Santeri: Se näyttää tos kuvas puiselta, jep, mut tosiasias se on jonkinlaista muovia:D

  VastaaPoista
 5. huuui mite laihat jalat sulla ! mut aiva mahtavia asuja ja toi koru on tosi hieno ! itekki katellu(:

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Nojoo onhan ne aika laihat.. :D Jaja heh, paljon kiitoksia:)

  VastaaPoista