tiistai 17. toukokuuta 2011

I Need a Headline

Moi!:) Oon Axel, 16-v poika joka kirjottelee blogia muodista, vaatteista ja elämästä muutenkin.
Aattelin alkaa kirjottaa omaa blogia sen takia koska oon nii kyllästyny siihen, et ihmiset, varsinki täällä Suomessa, ei hyväksy yhtää erilaisuutta, vaan haluaa että kaikki ois pelkkää massaa. Ja jos oot erilainen, saat joka päivä kuulla siitä muilta negatiiviseen sävyyn. 
Mun mielestä erilaisuus on rikkaus, jotku vaan ei oo vielä sitä tajunnu, ehkä sit iän myötä;) 


Mutta joka tapauksessa, aion kertoo tääl kaikesta kertomisen arvosesta, jos ny semmosta on, heh, ja lisäillä kuvia päivän asuista ja niin edelleen.
Hope you enjoy(=

22 kommenttia:

 1. jess, samaa mieltä! (=

  VastaaPoista
 2. heii vaikuttaa kivalt tää <: kuvat vaa sais olla isompii ja vois olla enemmän! sitte olis aika jeeees jos kertoisit ittestäs vielä lisää seuraavassa postauksessaa ;D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: (=
  Anonyymi: Heh kiitos vinkeistä, kuvat tosiaa laitan jatkos isommiks ja niitä tulee ens postauksessa enemmän tottakai:) ja ens postauksessa ois tarkotus myös kertoo musta itestäni enemmän(=

  VastaaPoista
 4. uuu tosi siistejä noi sun kuvat, ja makee tyyli ! (: jaja kauheit mallikuviiki :'D onks sul joku oma kuvaaja tai jotaii?? :P

  VastaaPoista
 5. tosi hyvä ja oon tismallee samaa mieltä erilaisuudesta itekin pyrin olemaan erilaisempi enkä sellanen masssassa menevä :):) noo mutta wesciä odotellessa.. you kno who i am ;)

  VastaaPoista
 6. ammmii-: Heh kiitos paljo(= niinno..:D Jaja totanoin, niinki vois sanoo(;
  Anonyymi: (Y) =) Yah I do(;

  VastaaPoista
 7. just hyvä alku ! ;)

  t:antsa

  VastaaPoista
 8. voisin veikkaa et tätä on mielenkiintosta lukee jatkossa! :) bongasin tän täs vast tänää tualt sun profiilista, mut ainaki alku on lupaava! :)
  ja oon samaa mieltä ihmisten erilaisuudesta, pidin siitä jopa puheen, mut en ymmärrä ihmisiä jotka tuomitsee toiset niide tyylin tms takia :)
  mut hei tsemppii :>

  VastaaPoista
 9. bbbitch: Hah no toivottavasti ois mielenkiintosta lukee:) Ja kiitos paljon ja oon samaa mieltä, ihmiset on aiva liian ennakkoluulosia:D

  VastaaPoista
 10. Iha kiva alku sulla mut katteltii kavereitten kaa tät siun blogii ja myöst tuntuu et sun seksuaalinen suuntautuminen on pikkasen hukassa ei siis millään pahalla mut meist tuntuu et sä koitat kertoo täl sitä et oot kiinnostunu pojist. ei siin oo mitään hävettävää kertoo et on homo kerro seuraavas postaukses siit lisää koska meitä on muitaki.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Hah, saako musta sellasen kuvan?:D Mut siis en oo homo, mulla on tyttöystävä ja nii:) Mut haluun kyl korostaa sitä, et mulla ei todellakaa oo mitää homoja vastaa, mua ärsyttää just se ihmisten ennakkoluulosuus homoja kohtaa, ja muutenki.. Kerron tost ehkä laajemmin seuraavassa postauksessa!=)

  VastaaPoista
 12. aiii onks sul tyttöystävä..?? ;D olis kiva tietää siitäki jotaiii meinaan siis sillee, ett ku sullon noi kiva tyyli ja nii ett onks tyttöystävälläski sitte kans yht kiva tyyli..? :P siis ei tietenkää jos et haluu tai siis jos se ei haluu mut uskon et muitaki vois kiinnostaaa haha :---P

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: On mulla, oliks yllätys:D? Ja nojoo tosiaa hyvä idea(; Ja on sillä, sil on oikeesti niiiiiiin ihana tyyli(= Hyvä postausidea=)

  VastaaPoista
 14. Sie osuit just naulankantaan tuon erilaisuuden kanssa, se on rikkaus ja sitä täytyy vaalia. ^^

  VastaaPoista
 15. Nonono ei se siis yllätys olluuuu mut siis .. :P UUUUU vähä siistiii jos senki tyylist vois tulla joku juttu, ku ite satun just olemaa muija, nni olis kiva tietääää =D tai siis ees siitä tyypistä, jossei tyylist :'D

  VastaaPoista
 16. LittleDreamer: Heh totta=)
  Anonyymi: :D Nojoooo kyl siit jossai vaihees tulee joku postaus väistämättä(;

  VastaaPoista
 17. Jep näin on. Tää asu on tosi kiva!!

  VastaaPoista
 18. annan sun erilaisuudelle arvosanaks 3 lolssia. vaikutat tismalleen samalta ku jokainen muu suomalainen muotiblokkaaja poitsu.

  VastaaPoista
 19. Tykkään älyttömästi sun pukeutumistyylistä, luin koko blogin kerralla läpi ja näyttää tosi hyvältä ! Onneks on sunlaisia ihmisiä jotka uskaltaa erottautuu massasta :)

  VastaaPoista
 20. Arvostan tosi paljon sun rohkeuttas olla erilainen! Älä välitä paskan vertaa jos tuut saamaan paskaa niskaas! Oot just cool (:

  VastaaPoista
 21. EEI oon ihan unohtanu vastata näihin:o Anteeksi=<

  Eve: Kiitän:)

  Fraynk: Nojaa, se voi olla:o Tämmösessä tuppukylässä mun erilaisuus ainaki huomataan, eikä sitä arvosteta:D

  Kaisahh: Voi paljon kiitoksia, tommoset sanat lämmittää:)

  Ele: Kiitos paljon:)! Ja en välitä, sen verran oon jo sitä saanu niskaani ja saan edelleen päivittäin, että ei jaksa kiinnostaa. :p

  VastaaPoista